Ponturi Pariuri Fotbal Spania vs Italia

BETFAIR EXCHANGE

SPANIA - ITALIA

In aceasta seara, de la ora 22:00, pe ”Ventils Arena” (50.000 locuri) din Gelsenkirchen, Spania si Italia se intalnesc intr-un meci din cadrul rundei cu numarul 2 a Grupei B, de la EURO 2024. Partida va fi condusa de slovenul Slavko Vincic, un arbitru in varsta de 44 de ani care a fost la centru si la partida Ungaria - Elvetia!

SPANIA: Stiri, statistici, analiza si informatii

Spania a intalnit Croatia in primul meci de la EURO 2024, echipa in fata careia s-a impus la scor de ”forfeit”, gratie reusitelor semnate de Morata, Ruiz si Carvajal.

cota2.ro

Odata cu succesul din urma cu 5 zile, ”La Furia Roja” a ajuns la 4 meciuri consecutive in care a reusit sa marcheze cel putin trei goluri.

Multipla campioana europeana a trecut de faza grupelor la ultimele patru Campionate Europene, unde s-a impus in doua randuri (2008 si 2012).

La ultimele doua editii, ”ibericii” au fost eliminati in ”optimi” (EURO 2016), respectiv ”sferturi” (EURO 2020) de acelasi adversar, Italia.

Luis de la Fuente nu va schimba, cel mai probabil, primul 11, mergand pe un sistem ofensiv cu trei mijlocasi foarte creativi si o linie de atac formata dintr-un numar 9 clasic, sustinut de doi ”wingeri” foarte rapizi si cu un dribling naucitor.

ITALIA: Stiri, statistici, analiza si informatii

Albania a fost primul adversar al Italiei de la acest European, formatie pe care a reusit sa o invinga cu scorul de 2-1, asta dupa ce selectionata lui Sylvinho reusise sa deschida scorul in secunda 23.

Campioana en-titre trece printr-o forma excelenta, fiind fara infrangere in ultimele 7 meciuri disputate in toate competitiile (5 victorii si 2 remize).

Italia are doar trei infrangeri in 90 de minute la ultimele trei EURO: 0-3 vs Olanda in faza grupelor la EURO 2008, 0-4 vs Spania in ultimul act de la EURO 2012 si 0-1 vs Irlanda in faza grupelor de le EURO 2016.

”Squadra Azzura” nu a reusit sa iasa din faza grupelor la doar doua editii! In 1996 termina la egalitate de puncte cu Cehia, insa parasea competitia deoarece in meciul direct pierdusera cu 1-2, iar in 2004 paraseau repede competitia din pricina golaverajului.

E foarte probabil ca Luciano Spalletti sa mearga pe aceeasi formula ca in primul meci, cu o linie de trei atacanti formata din Chiesa, Pellegrini si Scamacca.

Istoricul meciurilor directe dintre Spania si Italia

”La Roja” s-a impus in 4 din ultimele 5 meciuri contra Italiei, castigand ultimele doua meciuri cu acelasi scor, 2-1. Cele doua selectionate se vor intalni la al 5-lea EURO consecutiv, dupa cele din 2008, 2012, 2016 si 2020. Spania nu a reusit sa se impuna in trei meciuri consecutive contra ”Squadrei Azzura”, insa au sanse sa doboare acest record dupa partida din aceasta seara, in care pornesc cu prima sansa, conform cotelor oferite de bookmakeri.

Echipe probabile: Spania si Italia

Spania (4-3-3): Simon - Carvajal, Le Normand, Nacho, Cucurella - Pedri, Rodri, Ruiz - Yamal, Morata, Williams

Italia (4-3-3): Donnarumma - Di Lorenzo, Bastoni, Calafiori, Dimarco - Frattesi, Jorginho, Barella - Chiesa, Scamacca, Pellegrini

Concluzie & Pronostic

Spania - Italia poate fi oricand o potentiala finala la orice turneu final, deoarece vorbim de doua selectionate extrem de puternice, cu jucatori de top in absolut toate compartimentele. La jocul din aceasta seara ma astept la destul de multa prudenta, in special din partea italienilor, care cred ca s-ar multumi cu o remiza, in conditiile in care vor juca un meci foarte important contra Croatiei in ultima etapa. Pustiul Lamine Yamal, la doar 16 ani si 338 de zile, a devenit cel mai tanar jucator din istoria Campionatelor Europene. Cotat deja la peste 80 de milioane de EURO, ”winger-ul” Barcelonei a avut o evolutie foarte buna, inregistrand numai putin de trei ocazii de gol. In jocul cu selectionala lui Dalic a reusit sa cadreze un sut, lucru la care ma astept si in aceasta seara, mai ales ca ”ibericii” vor sta mai mult in jumatatea adversa. 

Pontul meu pentru meciul Spania - Italia este ”Lamine Yamal 1+ suturi pe poarta”, la o cota de 2.10, disponibila pe Betfair Exchange.

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Spania vs Italia
Pronostic:
Lamine Yamal 1+ suturi pe poarta
Cota
2.10
Cota finala: 2.10
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro