Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.97

FAVBET

Danemarca – Anglia este reeditarea uneia dintre cele două semifinale de la Euro 2020. De această dată cele două sunt adversare în etapa a 2-a din Grupa C de la Euro 2024. Meciul e programat joi, 20 iunie, de la ora 19:00.

Partida se va juca pe Deutsche Bank Park și va fi arbitrată de o brigadă portugheză, cu Artur Dias Soares la centru.

cota2.ro

În prima etapă, danezii au scăpat printre degete cele trei puncte. Au condus-o cu 1-0 pe Slovenia, prin golul lui Christian Eriksen, dar s-au văzut egalați cu 13 minute înainte de final. De cealaltă parte, britanicii au practicat un joc modest în runda inaugurală, dar au reușit să câștige, scor 1-0, cu Serbia.

Având în vedere faptul că nordicii n-au uitat încă felul în care au pierdut semifinala de la precedentul Campionat European, dar și pentru că au nevoie de puncte, ne așteptăm ca la Frankfurt să avem parte de un joc destul de încrâncentat.

  • 3 cartonașe galbene s-au arătat în fiecare din meciurile Danemarcei și Angliei de până acum de la Euro 2024

FavBet oferă la pronosticul „Peste 2,5 cartonașe” în Danemarca - Anglia o cotă de @1.44

IR Reykjavik și Fjolnir sunt adversare în etapa a opta din cea de-a doua ligă a Islandei. Partida este programat joi, 20 iunie, de la ora 22:00.

Meciul se va juca în capitala Islandei, la reykjavik, pe IR-vollur, un stadion cu o capacitate de doar 880 de locuri.

Cele două formații au obiective total diferite. Gazdele se luptă să nu retrogradeze în cel de-al treilea eșalon fotbalistic din Islanda. Sunt pe locul 10, cu 6 puncte, la doar o lungime de Throttur, prima formație aflată în zona nisipurilor mișcătoare.

Până acum, IR Reykjavik n-a câștigat decât un singur meci. În rest a pierdut trei și a făcut trei egaluri. Cu șase goluri marcate în șapte etape, formația gazdă are cel mai slab atac din campionat. Golaverajul este de 6-14.

De cealaltă parte, Fjolnir are ca obiectiv promovarea. În Liga a doua din Islanda promovează direct locul 1, iar locurile 2-5 dau baraj. Momentan, Fjolnir este pe locul 2, cu 17 puncte, două mai puține decât liderul Njardvik.

Cu 5 victorii și 2 egaluri, Fjolnir este singura echipă din liga a doua care nu a pierdut în acest sezon. La golaveraj este pe plus, 14-7, și are a doua cea mai bună defenisivă.

FavBet oferă la pronosticul „X2” pentru IR Reykjavik - Fjolnir o cotă de @1.37

Am jucat acest bilet la FAVBET!

Primești 100% BONUS la prima depunere din partea casei + 250 de LEI PARIU FĂRĂ RISC!

ÎNREGISTREAZĂ-TE AICI
Danemarca vs Anglia
Pronostic:
Peste 2,5 cartonașe
Cota
1.44
IR Reykjavik vs Fjolnir
Pronostic:
X2
Cota
1.37
Cota finala: 1.97
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro