Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.15

GetsBet

Pyramids și Arab Contractors sunt adversare în etapa a 27-a din Egipt Premier League. Meciul se joacă la Cairo, duminică, 23 iunie, de la ora 19:00.

Gazdele au o formă incredibilă înaintea duelului de pe Air Defence Stadium. Conduc autoritar clasamentul cu 59 de puncte, 17 mai multe decât Al Ahly și Al Masry. Ce-i drept, cea de-a doua clasată are cu șase meciuri mai puțin disputate decât liderul din Egipt.

cota2.ro

Totuși, Pyramids n-a mai pierdut un meci din noiembrie 2023, scor 0-2, pe terenul Ceramicăi Cleopatra. În 24 de meciuri disputate în Premier League, „piramidele” au înregistrat 18 victorii, 5 remize și 1 înfrângere. Cu un golaveraj de 39-14, Pyramids are cea mai bună defensivă din Egipt.

  • 11 victorii la rând are Pyramids în campionat

De cealaltă parte, Arab Contractors este o echipă care suferă teribil în subsolul clasamentului. Deși vine după o victorie, 3-1, cu El Gaish, formația oaspete este pe locul 17, cu 19 puncte, la trei lungimi de salvare. Are în 24 de meciuri jucate în campionat 4 victorii, 7 egaluri și 13 înfrângeri. Golaverajul este și el pe minus 22-37.

  • 15 meciuri s-au jucat până acum între cele două formații
  • 9 au fost castigate de Pyramids, 5 s-au terminat la egalitate, iar o data s-a impus Arab Contractors

GetsBet oferă la pronosticul „1 solist” pentru Pyramids – Arab Contractors o cotă de @1.28

Al Masry – Ceramica Cleopatra se anunță unul dintre cele mai spectaculoase meciuri din Egipt Premier League, etapa a 27-a. Partida se joacă în Alexandria, duminică, 23 iunie de la ora 19:00.

Al Masry, care are 25 de meciuri jucate, trage tare să își mențină poziția pe podium. Este pe locul 3, cu 42 de puncte, la egalitate cu Al Ahly, și la 17 puncte în spatele liderului Pyramids. Vine după o victorie, scor 2-1, la Zamalek, desi în ultima perioadă n-a traversat cea mai bună formă. A avut două egaluri și două înfrângeri până la succesul de etapa trecută.

În 25 de meciuri jucate până acum în campionat, Al Masry s-a impus de 12 ori, a făcut 6 egaluri și a pierdut de 7 ori. Golaverajul este 34-32, ceea ce arată că trupa din Alexandria marchează, dar și încasează.

De partea cealaltă, Ceramica Cleopatra are o serie foarte proastă, trei înfrângeri consecutive. Este pe locul 10, cu 34 de puncte, pe care le-a obținut din 9 victorii, 7 remize și 9 eșecuri. Și formația oaspete este o echipă căreia îi place să atace. A marcat 38 de goluri, dar s-a dovedit a fi vulnerabilă în apărare. A încasat 30 de goluri până acum.

Se anunță un meci de care pe care având în vedere că ambele formații au oferit meciuri spectaculoase până acum când s-au întâlnit în meci direct.

  • 8 din ultimele confruntări directe Al Masry – Ceramica Cleopatra au avut verde pronosticul „Ambele marchează sau peste 2,5 goluri”

GetsBet oferă la pronosticul „Ambele marchează sau peste 2,5 goluri” în Al Masry – Ceramica Cleopatra o cotă de @1.68

 

Am jucat acest pariu la GETSBET! Înregistrează-te și primești un pariu GRATUIT & FĂRĂ DEPUNERE!

Încaseză BONUSUL!
Pyramids vs Arab Contractors
Pronostic:
1 solist
Cota
1.28
Al Masry vs Ceramica Cleopatra
Pronostic:
Ambele marchează sau peste 2,5 goluri
Cota
1.68
Cota finala: 2.15
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro