Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.37

FAVBET

Florida Panthers și Edmonton Oilers dau asaltul final în ultimul act din play-off-ul NHL. Meciul 7, care va decide câștigătoarea Stanley Cup e programat marți, 25 iunie, de la ora 03:00.

Înaintea partidei decisive, care se va disputa în Amerant Bank Arena, din Florida, scorul este 3-3. Până acum a fost o finală nebună, care părea ca va fi câștigată de „pantere”. Trupa lui Paul Maurice era cu mâna pe trofeu, dar canadienii au rezistat eroic.

cota2.ro

A fost 3-0 după primele trei meciuri ale seriei care se desfășoară pe sistemul „Best of 7”. Florida Panthers a câștigat cu 3-0, 4-1 și 3-4 și mai avea nevoie de doar un succes pentru a lua în premieră Stanley Cup. Canadienii s-au trezit începând cu meciul 4 și au defilat în fața americanilor, pe care i-au spulberat în meciurile 4, 5 și 6. A fost 8-1, 5-3 și 5-1 pentru Edmonton Oilers.

Având în vedere că joacă acasă, hocheiștii lui Paul Maruice pleacă cu prima șansă și în meciul decisiv, dar au ajuns să tremure pentru victorie. Tocmai de aceea, nu este exclus ca Edmonton Oilers să reușească o remontada de excepție și cu patru victorii la rând să își adjudece titlul cu numărul 6, pe care nu l-a mai câștigat din 1990.

Cel mai probabil vom avea parte de o nouă partida spectaculoasă, așa cum au fost toate din finala play-off-ului NHL, dar și cele din sezonul regulat. Atunci, Florida Panthers și Edmonton Oilers s-au înfruntat de două ori și americanii s-au impus de fiecare dată: 5-1 și 5-3.

FavBet oferă la pronosticul „Peste 4,5 goluri” pentru Florida Panthers – Edmonton Oilers o cotă de @1.61

Continuă spectacolul și în finala AHL, a doua competiție ca importanță din hocheiul nord-american. Acolo se înfruntă, la fel ca în sezonul precedent, Hershey Bears și Coachella Valley Firebirds. Meciul 6 este programat marți, 25 iunie, de la ora 02:00.

Momentan, scorul este 3-2 pentru Hershey Bears, care, sezonul trecut, a câștigat cu 4-3 finala. Acum, Coachella a câștigat meciurile 1 și 3 (4-3 și 6-2), în timp ce „urșii din Pensylvannia” s-au impus în meciurile 2, 4 și 5 (5-2, 3-2 și 3-2).

În nouă din cele 12 confruntări directe dintre Hershey Bears și Coachella Valley Firebirds s-au înscris peste 4,5 goluri în timpul regulamentar.

FavBet oferă la pronosticul „Peste 4,5 goluri” pentru Hershey Bears – Coachella Valley Firebirds o cotă de @1.47

Am jucat acest bilet la FAVBET!

Primești 100% BONUS la prima depunere din partea casei + 250 de LEI PARIU FĂRĂ RISC!

ÎNREGISTREAZĂ-TE AICI
Florida Panthers vs Edmonton Oilers
Pronostic:
Peste 4,5 goluri
Cota
1.61
Hershey Bears vs Coachella Valley Firebirds
Pronostic:
Peste 4,5 goluri
Cota
1.47
Cota finala: 2.37
Profit: -4.00
Stake: 4
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro