Biletul Zilei format din 4 meciuri la cota 3.16

Fortuna

Suntem în ziua a 12-a de la EURO 2024, iar Grupele C și D își vor afla echipele calificate în ”optimi”. Franța - Polonia, Olanda - Austria, Anglia - Slovenia și Danemarca - Serbia sunt duelurile programate azi.

Pentru că vorbim despre meciuri din etapa a 3-a a grupelor, duelurile se vor juca la aceeași oră, aranjate în două calupuri: 19:00 și 22:00, câte unul pentru fiecare grupă.

cota2.ro

În grupa D, doar Polonia e sparring-partner! Olanda, Franța și Austria se bat cu șanse reale pentru primele două poziții. În acest moment, Olanda conduce grupa, cu 4 puncte, și golaveraj 2-1, în timp ce Franța ocupă locul 2, cu 4 puncte, și golaveraj 1-0. Austria se află pe 3, cu 3 puncte, golaveraj 3-2.

  • Franța are, în teorie, cea mai ușoară misiune: să învingă Polonia, națională deja eliminată!
  • Dacă se va întâmpla așa, atunci naționala lui Deschamps va avea nevoie ca Olanda să se împiedice cu Austria pentru a câștiga grupa. Sau, în caz de egalitate, pentru că duelul direct a fost 0-0, e nevoie ca francezii să câștige la scor pentru a prinde un golaveraj mai bun;
  • Olanda - Austria este un duel echilibrat, dar olandezii au arătat că sunt capabili să joace și la rezultat! Cu Franța s-au închis perfect, iar calificarea în optimi este oricum asigurată! Acum, ”portocala mecanică” trebuie doar să nu piardă pentru a prinde locul secund sau, din contră, să atace victoria pentru a câștiga grupa și a avea un traseu mai bun;
  • Oricum ar fi, olandezii nu trebuie să piardă pentru a nu ajunge pe locul 3 și pentru a intra pe un culoar mult mai complicat.

Grupa C este, de departe, cea mai urâtă de la EURO 2024! Anglia, Danemarca, Slovenia și Serbia se chinuie pur și simplu să marcheze și să se învingă una pe cealaltă! După 2 runde, englezii sunt pe primul loc, cu 4 puncte, dar cu un joc absolut catastrofal. Naționala lui Southgate e făcută praf în presa din Marea Britanie și are nevoie de un succes la scor cu Slovenia pentru a-și recăpăta elanul.

În această grupă, exceptând-o pe Anglia, deja calificată, restul de 3 echipe au șanse încă reale de a prinde un loc de calificare. Desigur, cel mai greu va fi pentru Slovenia, meci direct cu Anglia, în timp ce Danemarca și Serbia pare că se duelează direct pentru a prinde locul 2 din această grupă.

  • Dacă Anglia o bate pe Slovenia, atunci Danemarca prinde locul 2 dacă nu va pierde contra Serbiei;
  • Sârbii au o singură variantă dacă vor în optimi: să câștige în fața danezilor! Orice alt rezultat e sinonim cu eliminarea sârbilor!
  • De altfel, sârbii au fost la un pas de eliminare încă din runda trecută, când au salvat o remiză cu Slovenia în minutul 90+5!

Am jucat acest pariu la FORTUNA!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS FĂRĂ DEPUNERE 50 de Lei!

Obține BONUSUL INSTANT
Franța vs Polonia
Pronostic:
Victorie Franța & Peste 1,5 goluri
Cota
1.42
Olanda vs Austria
Pronostic:
1X
Cota
1.28
Anglia vs Slovenia
Pronostic:
1
Cota
1.36
Danemarca vs Serbia
Pronostic:
Peste 1,5 goluri
Cota
1.28
Cota finala: 3.16
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro