Ponturi Pariuri Fotbal Olanda vs Austria

BETANO

Olanda și Austria sunt adversare în ultima etapă a Grupei D de la Euro 2024. Partida se va juca la Berlin, marți, 25 iunie, de la ora 19:00.

În paralel se joacă și Franța – Polonia. Cu excepția leșilor, celelalte trei naționale au șanse la calificarea în optimi.

cota2.ro

Înaintea ultimei etape, batavii sunt pe primul loc, cu patru puncte. Același punctaj îl are și Franța, dar cu un golaveraj mai slab. Podiumul e completat de Austria, cu trei puncte, în timp ce Polonia e pe patru, cu zero puncte.

Pentru a termina grupa pe locul 1, Olanda are nevoie de un rezultat pozitiv, cel puțin fel de bun ca al francezilor. Înaintea ultimei etape, batavii au golaveraj 2-1, în timp ce „cocoșul galic” are 1-0.

Olanda a arătat solid până acum la turneul final. Doar neșansa a făcut să câștige cu 2-1 împotriva Poloniei, iar fotbaliștii lui Koeman să nu înscrie mai multe goluri. „Țara lalelelor” putea să se impună și în partida cu vicecampioana mondială, dar brigada de arbitri a anulat într-un mod controversat reușita lui Xavi Simons.

Olanda și Austria s-au întâlnit până acum de 13 ori în istorie, iar batavii n-au pierdut decât de trei ori. Ultimul eșec al Olandei în fața Austriei datează însă din 30 mai 1990, într-un meci amical.

Singurele goluri ale Olandei de la Euro 2024 au fost marcate în primul meci, cu Polonia, de Cody Gakpo și de Wout Weghorst. Superstarul lui Liverpool pare cel mai în formă și cel mai periculos jucător al lui Ronald Koeman. Atacantul în vârstă de 25 de ani a amenințat și poarta lui Maignan în partida cu Franța, trăgând un șut pe spațiul porții. Astfel e de anticipat ca Gakpo să iasă la rampă și contra Austriei și să tragă măcar o dată pe poarta lui Pentz.

  • 10 goluri în 26 de selecții are Cody Gakpo la prima reprezentativă
  • 16 goluri a marcat Gakpo pentru Liverpool în toate competițiile în sezonul 2023-2024
  • 3 goluri a înscris atacantul olandez în preliminariile lui Euro 2024

Betano oferă la pronosticul „Cody Gakpo peste 0,5 șuturi pe poartă” în Olanda – Austria o cotă de @1.70

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Olanda vs Austria
Pronostic:
Cody Gakpo peste 0,5 șuturi pe poartă
Cota
1.75
Cota finala: 1.75
Profit: 5.25
Stake: 7
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro