Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.00

Casa Pariurilor

Olanda și Austria se înfruntă astăzi, de la ora 19:00 în ultima rundă a grupei D de la Euro 2024. Olanda are în palmares un singur trofeu european, cel cucerit în 1988 de generația lui Gullit și Van Basten. Fanii visează la un nou triumf. Actuala echipă este construită după un alt tipar. Punctul forte îl reprezintă defensiva, una în care pot să apară Van Dijk, De Vrij, Dumfries, Ake, Van De Ven sau De Ligt. Naționala pregătită de Ronald Koeman este calificată matematic în optimile de finală, dar nu se va relaxa. Trebuie să câștige grupa D pentru a avea un parcurs mai ușor. Momentan, Olanda e prima. Are 4 puncte, la fel ca Franța. Golaverajul e de partea „Portocalei Mecanice”. 

Austria e la rândul ei cu biletul spre optimi în buzunar. Are 3 puncte, golaveraj pozitiv, 3-2, și doar un eșec la un scor astronomic, dublat de jocul rezultatelor ar trimite-o acasă. Generația lui Laimer, Sabitzer și Arnautovic a ajuns la maturitate și vrea să stabilească o nouă bornă la Europene. Austriecii n-au trecut niciodată de optimi. Stilul de joc este unul plăcut. O echipă care iese la atac, creată după strategia obișnuită a lui Ralf Rangnick. 

cota2.ro

• Olanda și Austria au fost adversare în grupă și la Euro 2020. „Portocala Mecanică” se impunea cu 2-0 prin golurile lui Depay și Dumfries. Ambii sunt anunțați titulari astăzi

• în toate cele 6 meciuri directe disputate în acest secol s-au marcat peste 1.5 goluri

• 28 de ocazii și-a creat Olanda în primele două meciuri din grupă. A expediat 8 șuturi pe spațiul porților adverse 

• Olanda a obținut 9 lovituri de la colțul terenului în primele două partide de la Euro 2024

• Austria a avut o prestație entuziasmantă în meciul cu Polonia. S-a impus cu 3-1, și-a creat 15 ocazii de gol și a expediat 9 șuturi pe poartă.

Cota pentru peste 2.5 cornere Olanda și peste 1.5 goluri în meci este @1.50 cu ajutorul funcției BetBuilder în Casa Pariurilor

--------------------------------

Danemarca și Serbia se înfruntă astăzi, de la ora 22:00, în meciul decisiv al grupei C de la Euro 2024. Danemarca, semifinalista ediției precedente de Campionat European, a fost mai bună în ambele meciuri jucate în grupa C. Cu toate acestea, elevii lui Kasper Hjulmand au scos doar 2 puncte, remize 1-1 cu Slovenia și Anglia. În mod normal, Eriksen și colegii se califică în optimile de finală și cu un rezultat de egalitate. Doar un concurs tragic de împrejurimi i-ar putea încurca. Dacă Anglia o bate pe Slovenia în celălalt meci al grupei, egalul le aduce danezilor chiar poziția secundă. 

Serbia e ultima în grupa C și are o singură variantă la dispoziție. Doar victoria o duce în faza următoare a competiției. Selecționerul Dragan „Piksi” Stojkovic e tot mai contestat la Belgrad, dar a declarat că îi simte pe jucători aproape și uniți înaintea partidei decisive de la Munchen. Puțini antrenori se pot lăuda cu soluțiile lui ofensive. Dusan Vlahovic și Aleksandar Mitrovic sunt atacanții titulari, dar golul salvator din fața Sloveniei a fost marcat de Luka Jovic, alt vârf de mare talent. 

• cel mai recent meci direct dintre Danemarca și Serbia a avut loc în martie 2022. Nordicii s-au impus cu 3-0

• Serbia a disputat 6 meciuri în anul 2024, amicale și oficiale. A reușit să marcheze doar 6 goluri. O medie mică pentru un atac cu atât de mult potențial 

• tot 6 meciuri a jucat și Danemarca în 2024. Nordicii au încasat 4 goluri în acest interval

• 9 cornere a avut Serbia în precedentul meci din grupă, remiza 1-1 cu Slovenia. 

• doar 6 șuturi pe spațiul propriei porți a permis Danemarca în primele două partide din grupă (2 cu Slovenia, 4 cu Anglia). 

Cota pentru sub 5.5 goluri și peste 2.5 cornere Serbia este @1.33 cu ajutorul funcției Bet Builder în Casa Pariurilor.

Am jucat acest pariu la CASA PARIURILOR! Înregistrează-te online și primești 600 de Lei BONUS!

ÎNCASEAZĂ BONUSUL
Olanda vs Austria
Pronostic:
Peste 1.5 goluri & Olanda peste 2.5 cornere
Cota
1.50
Danemarca vs Serbia
Pronostic:
Sub 5.5 goluri & Serbia peste 2.5 cornere
Cota
1.33
Cota finala: 2.00
Profit: -7.00
Stake: 7
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro