Ponturi Pariuri Fotbal Cehia vs Turcia

LasVegas

Cehia și Turcia sunt adversare în ultima etapă din Grupa F a Euro 2024.Partida e programată miercuri, 26 iunie, de la ora 22:00.

Se anunță un meci extrem de încrâncenat pe Volksparkstadion din Hamburg având în vedere miza uriașă a piartidei. Ambele formații au șanse de calificare în optimi. Din Grupa F mai fac parte Portugalia, care e deja calificată, și Georgia. Revenind la meciul de la Hamburg, turcii ocupă locul 2, cu 3 puncte, în timp ce cehii sunt pe 3, cu 1 punct, la fel ca gruzinii. În prima etapă, Turcia a învins-o pe Georgia cu 3-1, după care a pierdut la scor de neprezentare în fața lusitanilor.

cota2.ro

De cealaltă parte, Cehia a pierdut meciul cu Portugalia la ultima fază, scor 1-2, și nu a fost în stare să smulgă decât un punct din confruntarea cu Georgia.

Partida este una interesantă și pentru români, având în vedere că pe teren se va afla o brigadă românească de arbitri, cu Istvan Kovacs la centru. Arbitrii asistenți vor fi Vasile Marinescu și Ovidiu Artene. Prezența lui Kovacs la centrul partidei de pe Volksparkstadion ne face să credem că se vor arăta multe cartonașe galbene, având în vedere exigența arbitrului din Carei.

  • 6 cartonașe galbene a încasat Cehia în primele două meciuri de la Euro 2024
  • 5 avertismente au încasat jucătorii turci la turneul final din Germania

Pentru Istvan Kovacs, meciul de la Hamburg va fi al doilea de la turneul final. „Centralul” în vârstă de 39 de ani a mai arbitrat Slovenia - Serbia 1-1. Și la acea partidă, „fluierașul” român a umblat de multe ori la buzunarul cu cartonașe.

  • 6 cartonașe galbene a acordat Istvan Kovacs în primul său meci de la Euro 2024, Slovenia - Serbia 1-1

Istvan Kovacs a fost darnic cu cartonașele și în sezonul 2023-2024, la finalul căruia a arbitrat finala UEFA Europa League. În toate cele 188 de partide în care a oficiat, Kovacs a acordat nu mai puțin de 188 de avertismente.

LasVegas oferă la pronosticul „Peste 4,5 cartonașe galbene” în Cehia - Turcia o cotă de @1.75

Am jucat acest pariu pe LASVEGAS.ro!

Înregistrează-te și ai un BONUS INSTANT până la 900 de Lei la prima depunere!

Înregistrează-te AICI
Cehia vs Turcia
Pronostic:
Peste 4,5 cartonașe galbene
Cota
1.75
Cota finala: 1.75
Profit: 6.00
Stake: 8
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro