Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.43

GetsBet

Premier League Egipt a ajuns la runda cu numărul 28, chiar dacă unele echipe mai au de jucat restanțe. Vineri, 28 iunie, două dintre favoritele la titlu au meciuri pe care, în mod normal, ar trebui să le câștige.

De la ora 19:00, Al Ahly primește vizita lui Pharco. Meciul se joacă la Cairo, pe Al Salam Stadium. Gazdele sunt pe locul 2, cu 45 de puncte, 17 mai puține decât liderul Pyramids. Totuși, Al Ahly are cu șase meciuri mai puțin jucate decât prima clasată.

cota2.ro

De cealaltă parte, Pharco se zbate să rămână deasupra liniei de plutire. Este pe locul 15, cu 25 de puncte, trei mai multe decât Baladiyat El Mahalla, prima formație aflată în zona fierbinte a clasamentului. De menționat faptul că Pharco are un meci în plus disputat față de Pharco.

Revenind la meciul de pe Al Salam Stadium, Al Ahly și Pharco s-au întâlnit ultima dată pe 14 iunie. Atunci, campioana en-titre s-a impus cu scorul de 2-1. Ultima dată când Al Ahly a făcut un pas greșit în Premier League s-a întâmplat în luna aprilie, atunci când a pierdut cu 1-2 la Zamalek.

  • 8 victorii la rând are Al Ahly în campionat
  • 4 victorii și 1 remiză are Al Ahly în confruntările directe cu Pharco

Alături de Pyramids, Al Ahly are cel mai bun atac din Egipt, 42 de goluri marcate, și a doua cea mai bună defensivă, cu doar 18 goluri înacasate.

GetsBet oferă la pronosticul „Al Ahly și peste 1,5 goluri” pentru Al Ahly - Pharco o cotă de @1.43

De la aceeași oră, ora 19:00, începe și meciul liderului. Pyramids joacă însă în deplasare, cu Smouha, pe Alexandria Stadium, din Alexandria.

Cum spuneam și mai devreme, Pyramids conduce detașat clasamentul din Premier League. Are 62 de puncte, cu 17 mai multe decât Al Ahly și cu 20 mai multe decât Al Masry. „Piramidele” au 25 de meciuri jucate, spre deosebire de cea de-a doua clasată, care a jucat 19 meciuri. Cea de-a treia clasată a jucat 26 de meciuri.

Pyramids este cea mai în formă echipă din Egipt. Are cel mai bun atac și cea mai bună apărare, cu un golaveraj de 42-15. Echipa croatului Jurcic are o serie de 12 victorii consecutive.

În turul jucat pe 13 iunie, Pyramids a câștigat la scor de neprezentare în fața lui Pharco. Formația lui Jurcic e neînvinsă din noiembrie 2023.

  • 12 victorii la rând are Pyramids în campionat
  • 6 este locul ocupat de Pharco, cu 39 de puncte

Va fi cea de-a 19-a confruntare directă dintre cele două echipe. Până acum, Smouha s-a impus de trei ori, de 10 ori au câștigat Pyramids și alte cinci partide s-au terminat la egalitate.

GetsBet oferă la pronosticul „2 solist” pentru Smouha - Pyramids o cotă de @1.51

Am jucat acest pariu la GETSBET! Înregistrează-te și primești un pariu GRATUIT & FĂRĂ DEPUNERE!

Încaseză BONUSUL!
Al Ahly vs Pharco
Pronostic:
Al Ahly și peste 1,5 goluri
Cota
1.43
Smouha vs Pyramids
Pronostic:
2 solist
Cota
1.00
Cota finala: 1.43
Profit: 4.30
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro