Ponturi Pariuri Fotbal Argentina vs Peru

LasVegas

Argentina și Peru sunt adversare în ultimul meci din Grupa A de la Copa America 2024. Partida este programată la Miami, pe Hard Rock Stadium, duminică, 30 iunie, de la ora 03:00.

Este ultima șansă a naționalei din Peru de a spera la o eventuală calificare în sferturile de finală. În schimb, „pumele” sunt deja calificate după două victorii, cu Canada, scor 2-0, și cu Chile, scor 1-0.

cota2.ro

De cealaltă parte, Peru a făcut egal în primul joc, scor 0-0, cu Chile, și a pierdut în fața Canadei, scor 0-1. Chiar dacă nu a bătut până acum la scor, naționala lui Lionel Scaloni a dominat ambele partide și rămâne principala favorită la câștigarea turneului. În primele două partide de la Copa America, Argentina a avut 63%, respectiv 59% posesia balonului.

Campioana mondială vine și după 7 victorii la rând, iar în 7 din ultimele zece meciuri n-a luat gol. A înscris însă de cel puțin două ori în 12 din ultimele 20 de partide.

În ceea ce o privește pe naționala pregătită de Jorge Fossati, ea se califică doar dacă va câștiga la un scor mai bun decât cel la care Chile câștigă contra Canadei. Șansele sunt însă extrem de mici.

Cum selecționata lui Fossati va trebui să se arunce în atac pentru a spera la locul 2, ceea ce va oferi spații în apărare, este foarte probabil ca atacurile „pumelor” să fie transformate în goluri.

  • 3 victorii la rând are Argentina în ultimele trei meciuri directe cu Peru
  •  39 de ani au trecut de la ultimul eșec al „pumelor” cu Peru
  •  26 de victorii are naționala lui Scaloni în ultimele 28 de meciuri

În ultimele 18 meciuri directe între Argentina și Peru, „pumele” s-au impus de 13 ori, alte 4 partide terminându-se nedecis. Golaverajul în acest interval este unul zdrobitor în favoarea campioanei mondiale en-titre, 37 la 11.

LasVegas oferă la pronosticul „Argentina & peste 1,5 goluri” pentru Argentina - Peru o cotă de @2.11

Am jucat acest pariu pe LASVEGAS.ro!

Înregistrează-te și ai un BONUS INSTANT până la 900 de Lei la prima depunere!

Înregistrează-te AICI
Argentina vs Peru
Pronostic:
Argentina & peste 1,5 goluri
Cota
2.11
Cota finala: 2.11
Profit: 9.99
Stake: 9
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro