Ponturi Pariuri Fotbal Portugalia vs Slovenia

LasVegas

Portugalia - Slovenia este antepenultimul meci din optimile lui Euro 2024. Confruntarea va avea loc pe Deutsche Bank Park, luni, 1 iulie, de la ora 22:00.

Portugalia pornește cu prima șansă la calificarea în sferturi și a ajuns deliberat să joace împotriva Sloveniei. Deși a terminat pe locul 1 în Grupa F, naționala lui Roberto Martinez a pierdut ultimul meci, cu Georgia, scor 0-2, și astfel a ajuns să dea piept cu reprezentativa lui Matjaz Kek. Înaitne de eșecul cu gruzinii, lusitanii au câștigat în prelungiri cu Cehia, scor 2-1, după care au defilat în fața Turciei, scor 3-0.

cota2.ro

De cealaltă parte, Slovenia s-a calificat de pe locul 3. A făcut parte din Grupa 3, pe care a terminat-o cu trei puncte, la fel ca Danemarca (locul 2) și cu două mai puține decât liderul Anglia. Ultima clasată a fost Serbia, cu doar un punct. Interesant este că cele două naționale se vor întâlni pentru prima dată într-un meci oficial.

Singura confruntare directă de până acum a avut loc tot în 2024, iar slovenii au reușit un succes surprinzător, scor 2-0, în amicalul disputat pe 26 martie.

  • 4 cartonașe galbene s-au arătat în singurul meci direct dintre Portugalia și Slovenia
  • 7 cartonașe galbene au încasat lusitanii în primele trei meciuri de la Euro 2024
  • 7 avertismente au primit slovenii la turneul final din Germania

Meciul de la Frankfurt va fi arbitrat de o brigadă din Italia, care îl va avea la centru pe Daniele Osato. „Centralul” e la al treilea său meci la Euro 2024. A mai oficiat Serbia - Anglia (0-1) și Elveția - Germania (1-1).

  • 6 cartonașe galbene a arătat în total Orsato la Euro 2024
  • 138 de cartonașe galbene a arătat arbitrul italian în cele 30 de meciuri oficiale pe care le-a oficiat în sezonul 2023-2024

LasVegas oferă la pronosticul „Peste 3,5 cartonașe galbene” în Portugalia - Slovenia o cotă de @1.67

Am jucat acest pariu pe LASVEGAS.ro!

Înregistrează-te și ai un BONUS INSTANT până la 900 de Lei la prima depunere!

Înregistrează-te AICI
Portugalia vs Slovenia
Pronostic:
Peste 3,5 cartonașe
Cota
1.67
Cota finala: 1.67
Profit: -7.00
Stake: 7
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro