Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.63

Fortuna

Intrăm în ziua a 3-a cu meciuri din optimile Campionatului European, iar emoțiile devin tot mai mari, ținând cont că marți, 2 iulie, Românie întâlnește Olanda într-o luptă tare pentru un loc în sferturi.

Până la acel duel, avem confruntări importante pentru ziua de luni: Franța - Belgia, de la 19:00, și Portugalia - Slovenia, de la 22:00.

cota2.ro

Practic, un meci care se anunță foarte echilibrat și un alt duel în care balanța se înclină în mod important către Portugalia. Dar, după cum am observat, se pot produce surprize în optimile de la EURO 2024.

Franța a ratat șansa de a-și câștiga grupa, după 1-1 cu Polonia, așa că fosta campioană mondială și europeană a intrat pe un traseu complicat în drumul spre finală.

De cealaltă parte, Belgia a arătat horror în toate meciurile din grupă, excepție făcând duelul cu România, și n-a putut nici ea să-și câștige grupa, lucru obținut de ”tricolorii” lui Edi Iordănescu.

Din aceste motive avem duel tare în optimi! Franța și Belgia, echipe cu pretenții la turneele finale, se luptă încă din optimi!

  • doar 2 goluri au marcat Franța și Belgia în cele 3 meciuri din grupă, prestația incredibil de slabă pentru echipe cu potențial imens în zona ofensivă;
  • 5 goluri s-au înscris la ultimul meci direct, în Liga Națiunilor, victorie pentru Franța, 3-2.

Portugalia - Slovenia e un duel dezechilibrat total dacă ținem cont de valoarea jucătorilor din cele două tabere! Trupa lui Cristiano Ronaldo e bună însă doar la nivel individual, căci la joc colectiv a arătat și ea foarte slab: succes chinuit cu Cehia, victorie clară cu Turcia, iar apoi înfrângere surpriză cu Georgia.

Slovenia s-a calificat din cea mai urâtă grupă de la acest EURO 2024: cu Anglia, Danemarca și Serbia. Un chin și o jale în fiecare meci din acea rundă, cu englezii în prim-plan.

Slovenia a mers mai departe de pe locul 3, după un 0-0 în ultima etapă, contra Angliei. Asta și pentru că Danemarca și Serbia s-au făcut și ele de râs într-un alt 0-0 greu de explicat și privit.

  • la nivel de meciuri directe, reținem un amical în martie 2024, când Slovenia s-a impus cu 2-0 în fața Portugaliei.

Am jucat acest pariu la FORTUNA!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS FĂRĂ DEPUNERE 50 de Lei!

Obține BONUSUL INSTANT
Franța vs Belgia
Pronostic:
1
Cota
1.95
Portugalia vs Slovenia
Pronostic:
1
Cota
1.35
Cota finala: 2.63
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro