Ponturi Pariuri Fotbal Al Masry vs El Gouna

GetsBet

Al Masry și el Gouna sunt adversare în etapa a 29-a din Premier League, primul eșalon al Egiptului. Meciul se joacă la Alexandria, pe Borg El Arab Stadium. Partida e programată luni, 1 iulie, de la ora 19:00.

Gazdele pornesc cu prima șansă și au nevoie de victorie pentru a ține pasul cu ocupanta locului 2, Al Ahly. Trebuie menționat că a doua clasată are 48 de puncte, cu trei mai multe decât Al Masry, dar și cu șapte mai puțin disputate.

cota2.ro

Al Masry este pe locul 3 în Egipt, cu 45 de puncte și simte în ceafă și răsuflarea lui ZED, Enppi și Future FC, care vânează podiumul de la patru lungimi în spate.

În 27 de etape jucate până acum în campionat, Al Masry a bifat 13 victorii, șase egaluri și opt înfrângeri. La golaveraj este pe plus, 35-34. În ultima etapă a învins-o pe El Ismaily, în deplasare, scor 1-0.

De cealaltă parte, El Gouna este o echipă modestă din Egipt, care se zbate în subsolul clasamentului. După 28 de meciuri jucate, este pe locul 13, cu 31 de puncte, opt mai multe decât prima poziție retrogradabilă. Oaspeții au în acest campionat șapte victorii, 10 remize și 11 înfrângeri, iar golaverajul este negativ, 27-39. El Gouna n-a mai câștigat un meci din 27 aprilie, când a obținut un succes, acasă, scor 2-1, cu Al Ittihad.

Pentru Al Masry, partida din Alexandria poate fi și una a revanșei. În tur, El Gouna a reușit să smulgă un rezultat de egalitate pe teren propriu, scor 2-2.

  • 17 meciuri directe au avut loc până acum între Al Masry și El Gouna
  • 8 victorii, 5 remize și 4 înfrângeri e palmaresul lui Al Masry în confruntările cu El Gouna
  • 4 ani au trecut de la ultima victorie al lui El Gouna cu Al Masry și a fost obținută în deplasare

GetsBet oferă la pronosticul „1 solist” pentru Al Masry - El Gouna o cotă de @1.68

Am jucat acest pariu la GETSBET! Înregistrează-te și primești un pariu GRATUIT & FĂRĂ DEPUNERE!

Încaseză BONUSUL!
Al Masry vs El Gouna
Pronostic:
1 solist
Cota
1.68
Cota finala: 1.68
Profit: 4.76
Stake: 7
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro