Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.00

GetsBet

România și Olanda se luptă pentru un loc în sferturile de finală la Euro 2024. Meciul se va juca la Munchen, marți, 2 iulie, de la ora 19:00.

Deși au terminat pe locul 3 în Grupa D, sorții au fost de partea batavilor, care au nimeri pe o așa-zisă parte mai ușoară de tablou. „Țara Lalelelor” pleacă cu prima șansă înconfruntarea cu „tricolorii”. De-a lungul istoriei, România a câștigat un singur meci cu Olanda, în preliminariile lui Euro 2008.

cota2.ro

Deși a pierdut cu 2-3 ultimul meci din grupă, cu Austria, naționala lui Koeman a arătat solid în Germania. În primul meci a dominat-o pe Polonia, dar a bătut doar cu 2-1, după care a remizat nul cu Franța, deși prestația „portocalei mecanice” a fost una bună. Ba, mai mult, Olanda ar fi învins vicecampioana mondială dacă VAR nu anula reușita lui Xavi Simons.

Golgheterul Olandei la Euro 2024 este Cody Gakpo, cu două reușite. Starul lui Liverpool a marcat în partida cu Polonia și în cea cu Austria. Extrema stângă a batavilor pare principalul pericol pentru poarta lui Florin Niță. Gakpo a tras cel puțin un șut pe spațiul porții la fiecare meci de la Campionatul European. Astfel e de anticipat ca fotbalistul „cormoran” să iasă la rampă și contra României și să tragă măcar o dată pe poarta lui Niță

  • 11 goluri în 27 de selecții are Cody Gakpo la prima reprezentativă
  • 16 goluri a marcat Gakpo pentru Liverpool în toate competițiile în sezonul 2023-2024
  • 3 goluri a înscris atacantul olandez în preliminariile lui Euro 2024

GetsBet oferă la pronosticul „Cody Gakpo peste 0,5 șuturi pe poartă” în România - Olanda o cotă de @1.40

Future FC și Baladiyyat AL Mehalla sunt adversare în etapa a 29-a din campionatul Egiptului. Partida de la Cairo se va juca pe Al-Sekka Al-Hadid Stadium, miercuri, 3 iulie, de la ora 16:00.

Înaintea duelului din capitala Egiptului, gazdele sunt pe locul 6, cu 41 de puncte, la șapte lungimi de podium. În primele 27 de meciuri pe care le-a jucat până acum în Premier League, Future a înregistrat 10 victorii, 11 rezultate de egalitate și 6 înfrângeri. Golaverajul este unul pozitiv, 28 la 20. Future are a treia cea mai bună apărare din Premier League, după primele două clasate Pyramids (15) și Al Ahly (19).

De cealaltă parte, oaspeții sunt la retrogradare, primii sub linia roșie. De pe locul 16, Baladiyat are 23 de puncte, cu două mai puține decât Pharco. Cu un golaveraj de 24-53, are cea mai slabă defensivă din campionat.

În 27 de meciuri, Baladiyat are 6 victorii, 5 egaluri și 16 eșecuri.

GetsBet oferă la pronosticul „1 solist” pentru Future FC - Baladiyyat AL Mehalla o cotă de @1.43

Am jucat acest pariu la GETSBET! Înregistrează-te și primești un pariu GRATUIT & FĂRĂ DEPUNERE!

Încaseză BONUSUL!
România vs Olanda
Pronostic:
Cody Gakpo peste 0,5 șuturi pe poartă
Cota
1.40
Future FC vs Baladiyyat AL Mehalla
Pronostic:
1 solist
Cota
1.43
Cota finala: 2.00
Profit: 2.00
Stake: 2
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro