Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.81

WINBET

Continuă spectacolul etapei a 29-a din Premier League, primul eșalon fotbalistic al Egiptului. Miercuri, 3 iulie, de la ora 19:00, sunt programate două meciuri foarte interesante. Unul dintre acestea, Pharco - Zamalek.

Meciul are loc la Alexandria, pe Alexandria Stadium, o arenă cu o capacitate de 13660 de locuri. Zamalek este a al doilea cel mai galonat club din Egipt, cu 14 titluri câștigate, ultimul în ediția 2021-2022. Sezonul acesta, trupa din Giza nu arată prea bine.

cota2.ro

În 22 de partide jucate până acum în campionat, Zamalek are doar 37 de puncte și este pe locul 8, la 11 lungimi de podium. Ce-i drept, a treia clasată, Al Masry, are cu șase jocuri mai mult disputate.

Formația pregătită de Jose Gomes vine după o victorie, scor 4-2, cu Ceramica Cleopatra, dar parcursul de până acum este oscilant. 11 victorii, 4 remize și 7 înfrângeri are Zamalek în 22 de meciuri de campionat. Cu un golaveraj de 35-23, „Cavalerii albi” se laudă cu a patra cea mai bună apărare din Egipt.

De cealaltă parte, Pharco se zbată să nu cadă în zona nisipurilor mișcătoare. Este pe locul 15, cu 25 de puncte, două mai multe decât Baladiyat El Mahalla, formație care ocupă primul loc retrogradabil. În runda precdentă, gazdele au cedat în deplasare, pe terenul lui Al Ahly (locul 2). Cele două formații au jucat partida tur recent, pe 26 iunie, iar Zamalek s-a impus cu 2-0.

  • 2 victorii, 2 egaluri și 3 înfrângeri este palmaresul lui Pharco în confruntările directe cu Zamalek

WinBet oferă la pronosticul „X2 & sub 4,5 goluri” pentru Pharco - Zamalek o cotă de @1.33

Un alt meci care se joacă de la aceeași oră și în aceeași zi este cel dintre Ceramica Cleopatra și El Ismaily.

Duelul se dispută la în capitală, la Cairo, pe Arab Contractors Stadium, o arenă cu o capacitate de 35.000 de locuri. Cele două formații sunt cât de cât apropiate în clasament. Gazdele, cu 37 de puncte, la fel ca Zamalek și Al Ittihad, ocupă locul 9. De cealaltă parte, El Ismaily este pe poziția a 12-a, cu 31 de puncte, la fel ca El Gouna.

Ceramica Cleopatra traversează o formă destul de proastă. În ultimele cinci etape a obținut un singur succes, scor 2-0, la Al Masry, și a pierdut de patru ori. Tot o victorie are și El Ismaily în ultimele cinci runde, la Modern, scor 1-0.

Până acum, toate meciurile dintre Ceramica Cleopatra și El Ismaily au fost deschise. E de așteptat să se întâmple din nou acest lucru având în vedere că ambele au nevoie de puncte. Sunt două echipe care se deschid, dovadă și golaverajul. Gazdele au 42-34, în timp ce oaspeții sunt pe minus, 28-32.

  • 8 confruntări au avut loc până acum între cele două formații și de fiecare dată s-au dat minim 2 goluri

WinBet oferă la pronosticul „Peste 1,5 goluri” în Ceramica Cleopatra - El Ismaily o cotă de @1.36

Am jucat acest pariu la WINBET! Înregistrează-te și tu și vei primi 600 de Lei Bonus FĂRĂ RULAJ!

ÎNCASEAZĂ BONUSUL
Pharco vs Zamalek
Pronostic:
X2 & sub 4,5 goluri
Cota
1.33
Ceramica Cleopatra vs El Ismaily
Pronostic:
Peste 1,5 goluri
Cota
1.36
Cota finala: 1.81
Profit: -3.00
Stake: 3
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro