Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.54

BETANO

Tenisul merge înainte și continuăm pronosticurile de la Wimbledon, iar după ce am lovit un bilet foarte frumos de cota 4 ieri, încercăm să continuăm pe aceeași linie cu un combo de pe tabloul masculin, turul secund. În cele ce urmează aveți avancronicile meciurilor Jannik Sinner (1 ATP ) - Matteo Berrettini (59 ATP ), respectiv Lloyd Harris (118 ATP) - Ben Shelton ( 14 ATP), însoțite evident de pronosticurile aferente.

Capul de afiș al acestei zile îl reprezintă fără discuții ultimul meci disputat pe central, cel dintre Jannik Sinner și Matteo Berrettini. Jannik este liderul mondial la zi și cel mai bun jucător din acest an fără urmă de îndoială. Campion la Australian Open, dar și la Rotterdam, Miami și Halle, specialiștii îl vad principalul favorit la trofeu, iarba fiind suprafața pe care a apărut în lumina reflectoarelor acum 3 ani. De cealaltă parte, Matteo Berrettini este un sportiv care iubește această suprafață, este finalist aici in 2021 și are un procentaj de 80 % meciuri câștigate în întreaga carieră. El este unul dintre cei mai mari serveri din circuit, reușind să își câștige multe game-uri ușor. Deși evident, toată lumea se așteaptă ca Sinner să se impună, eu mă aștept la un meci mai echilibrat decât o arată cotele. Liderul mondial a pierdut set in 4 dintre cele 6 meciuri jucate in sezonul de iarbă, iar cu Hurkacz și Zhang a jucat 3 tie-break-uri. Merg pe over.

cota2.ro

Un alt meci pe care îl vad foarte echilibrat și lipsit de break-uri este cel dintre Lloyd Harris și Ben Shelton. Ei sunt doi sportivi care se bazează extrem de mult pe serviciu și care sunt obișnuiți cu meciurile lungi, având chiar și în primul tur aici meciuri de 5 seturi. Desi a dispărut din prim plan în ultimii 2-3 ani, sud-africanul rămâne un jucător foarte periculos pe rapide, fiind extrem de greu de break-uit. În primul tur a avut un procentaj de 87 % puncte câștigate cu primul serviciu și a pus pe tabelă 34 de ași. De cealaltă parte, Ben a fost la rândul lui implicat intr-un thriler, revenind de la 1-2 la seturi cu Belluci. Tânărului american ii place să joace la turneele de mare șlem, el fiind în prim plan anul trecut la Australian Open și US Open. Cu doi sportivi de profil asemănător, vad aici meciul tipic de over.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Jannik Sinner vs Matteo Berrettini
Pronostic:
Ambii jucători câștiga un set
Cota
1.75
Lloyd Harris vs Ben Shelton
Pronostic:
Ambii jucători câștigă un set
Cota
1.45
Cota finala: 2.54
Profit: 12.32
Stake: 8
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro