Ponturi Pariuri Fotbal FCSB vs Corvinul Hunedoara

Superbet

FCSB - Corvinul Hunedoara, finala Supercupei României, este programat joi, 4 iulie, de la ora 20:00. Este primul meci oficial al noului sezon 2024-2025.

FCSB va fi gazdă la această partidă, deoarece a câștigat campionatul României. Cum Arena Națională este închisă, meciul pentru trofeu se va juca pe stadionul „Steaua”, din Ghencea. Se anunță un public numeros. Aproape toate biletele au fost vândute, astfel că pe stadion sunt așteptați aproximativ 30.000 de spectatori.

cota2.ro

FCSB pornește cu prima șansă. Nu doar că este echipa din eșalonul superior, dar a și câștigat titlul la pas în sezonul trecut. Echipa lui Elias Charalambous a devenit matematic campioană cu trei etape înainte de finalul play-off-ului. FCSB a arătat sold și în pregătiri, acolo unde a câștigat ambele meciuri amicale, chiar dacă în compania unor formații modeste din Olanda.

Deși va fi privată de aportul a patru dintre cei mai importanți jucători, Șut, Olaru, Coman și Târnovanu, pentru că au fost la echipa națională, la Euro 2024, roș-albaștrii au în continuare un lot numeros, dar și valoric. În această vară, echipa patronată de Gigi Becali a făcut trei transferuri tari: David Kiki, Daniel Popa și Marius Ștefănescu. Nici Octavian Popescu sau Alexandru Pantea nu vor juca. Ambii sunt accidentați, dar s-au întors după împrumuturi Malcom Edjouma și Alexandru Musi.

De cealaltă parte, Corvinul a fost surpriza plăcută a Cupei României, pe care a câștigat-o după o finală cu Oțelul Galați, decisă la penalty-uri. Echipa lui Florin a mai făcut victime din SuperLiga pe parcursul competiției. În sferturi a scos-o pe CFR Cluj, iar în semifinale pe FC Voluntari.

A terminat pe locul 2 în Liga 2, dar nu a avut drept de promovare. Lucrurile se vor schimba în ediția viitoare și „corbii” vor putea lupta pentru accesul în primul eșalon. Pentru ambele echipe, acesta fi ultimul test înainte de startul în cupelor europene. FCSB va juca în primul tur preliminar din Champions League, cu Virtus, marți, 9 iulie, în timp ce Corvinul va debuta în primul tur preliminar al Europa League, joi, 11 iulie, cu maghiarii de la Paks. Deși și-a pierdut golgheterul, pe Marius Coman, transferat la Sepsi, Florin Maxim a primit câteva întăriri. Printre numele importante care au venit în vară la Corvinul sunt Florin Iacob, Desley Ubbink, Sergiu Buș sau Roger.

  • 39,28 milioane de euro este cota de piață a campioanei României
  • 6,24 milioane de euro este valoarea lotului Corvinului, conform Transfermarkt.com

Superbet oferă la pronosticul „1 solist & peste 1,5 goluri” pentru Supercupa României FCSB - Corvinul Hunedoara o cotă de @1.70

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
FCSB vs Corvinul Hunedoara
Pronostic:
1 solist & peste 1,5 goluri
Cota
1.70
Cota finala: 1.70
Profit: 2.80
Stake: 4
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro