Ponturi Pariuri Fotbal Argentina vs Ecuador

UNIBET

ARGENTINA - ECUADOR

Maine dimineata, de la ora 04:00, pe ”NRG Stadium” (72.200 locuri) din Houston, Argentina si Ecuador se intalnesc intr-un meci din cadrul sferturilor de finala, de la Copa America. Partida va fi condusa de uruguayanul Andres Matonte, un central in varsta de 36 de ani, care a fost la centru si la partida dintre Chile si Argentina, din etapa a doua a fazei grupelor, meci incheiat cu succesul trupei lui Scaloni, scor 1-0. 

ARGENTINA: Stiri, statistici, analiza si informatii

Campioana mondiala ”en-titre” s-a impus la zero in toate meciurile din grupa, fiind astfel singura formatie din competitie care nu a incasat gol pana in prezent.

cota2.ro

Argentina s-a impus la ultima editie de Copa America, castigand ultimul act contra Braziliei cu scorul de 1-0, gratie unui gol semnat de Angel Di Maria, in minutul 22.

La acel turneu, ”Albicelestes” au intalnit Ecuadorul in sferturile de finala, iar partida a fost una extrem de facila, impunandu-se la scor de ”forfeit” dupa reusitele lui De Paul, Lautaro si Messi.

Argentina a aratat nemaipomenit in ultima perioada, iar dupa meciul cu Peru din faza grupelor, a ajuns la 8 victorii consecutive. Mai mult decat atat, elevii lui Scaloni au inregistrat doar o singura infrangere in ultimele 23 de meciuri, 0-2 contra selectionatei din Uruguay, in noiembrie 2023.

Fara minut in ultima partida din grupe, Messi va fi titular diseara si cel mai probabil va juca in spatele celor doi atacanti anuntati titulari, Alvarez si Lautaro.

ECUADOR: Stiri, statistici, analiza si informatii

Nationala lui Felix Sanchez Bas s-a calificat destul de norocos in fazele eliminatorii ale competitiei, avand un golaveraj mai bun decat al selectionatei Mexicului.

Ecuadorul si-a inceput aventura la acest turneu cu un esec contra Venezuelei, scor 1-2, meci in care capitanul Enner Valencia a incasat rosu direct dupa doar 22 de minute, in urma unui fault extrem de dur asupra lui Jose Martinez.

”La Tri” au aratat bine insa cu Jamaica, echipa pe care au invins-o cu 3-1, iar apoi, in duelul decisiv cu Mexic, au evoluat foarte bine din punct de vedere defensiv si au obtinut punctul care i-au trimis in sferturile competitiei.

Selectionerul spaniol va alinia, cel mai probabil, acelasi prim 11 ca la meciul de debut, cu doi jucatori in rol de ”inchizatori” si cu trei mijlocasi ofensivi care il vor sustine in ofensiva pe Valencia.

Ecuadorienii nu au castigat niciodata aceasta competitie, inregistrand in cele 29 de participari numai putin de 16 victorii, 26 de remize si 84 de infrangeri.

Istoricul meciurilor directe dintre Argentina si Ecuador

Cele doua nationale au un istoric extrem de bogat, intalnindu-se de 38 de ori pana in prezent, in ultimii 83 de ani. Argentina a castigat 24 dintre aceste dueluri, Ecuadorul s-a impus de 4 ori, iar 10 meciuri s-au incheiat la egalitate. ”Albicelestes” au castigat ultimele doua dueluri cu acelasi scor, 1-0, cele mai clare victorii contra selectionatei ”La Tri” fiind inregistrate in 1941 (6-1); 1942 (12-0); 1960 (6-3 / 5-0); 2004 (6-1) si 2019 (6-1).

Echipe probabile: Argentina si Ecuador

Argentina (4-3-1-2): Emiliano Martinez - Molina, Romero, Lisandro Martinez, Tagliafico - Di Maria, De Paul, Mac Allister - Messi - Lautaro Martinez, Alvarez

Ecuador (4-2-3-1): Dominguez - Preciado, Torres, Pacho, Hincapie - Franco, M. Caicedo - Yeboah, Paez, Sarmiento - Valencia

Concluzie & Pronostic

Argentina este principala favorita la castigarea acestui turneu, iar sansele de a ajunge in ultimul act sunt uriase, mai ales ca in cazul unui succes in partida cu Ecuador, vor intalni in semifinale castigatoarea dintre Venezuela si Canada, doua echipe mult mai slabe valoric. Argentina se poate impune clar in aceasta intalnire, mai ales ca in ultimul joc au reusit sa odihneasca o mare parte dintre titulari, in timp ce adversarii au avut de tras serios in partida decisiva cu Mexic. 

Mizez simplu, pe un handicap asiatic de -1.25 pe favoriti, asta insemnand ca Argentina va trebui sa se impuna la minim doua goluri diferenta pentru a castiga pariul. Daca acestia vor castiga la fix un gol diferenta, nu o sa pierdem toata miza, ci doar 50% din aceasta. Este un pariu usor riscant, insa cred ca Messi & Co. se pot impune fara prea mari probleme in aceasta confruntare. 

Pontul meu pentru meciul Argentina - Ecuador este ”Argentina -1.25 Handicap Asiatic”, la o cota de 2.20, disponibila pe Unibet.

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU FĂRĂ RISC de 500 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Argentina vs Ecuador
Pronostic:
Argentina -1.25 Handicap Asiatic
Cota
2.20
Cota finala: 2.20
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro