Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.00

Fortuna

Farul Constanța - Unirea Slobozia este meciul care deschide SuperLiga, sezonul 2023-2024. Partida de la Ovidiu este programată vineri, 12 iulie, de la ora 18:30.

Se anunță o confruntare aprigă între campioana din 2023 și echipa care a terminat pe Locul 1 în Liga 2 sezonul trecut. Pentru ialomițeni, acesta va fi primul joc la nivel de prim eșalon și vor dori cu siguranță să lase o impresie bună, chiar dacă vor evolua pe terenul unei echipe cu ambiții de play-off.

cota2.ro

La partida de la malul Mării Negre, Comisia Centrală a Arbitrilor l-a delegat pe unul dintre cei mai exigenți arbitri din SuperLiga. Este vorba despre Horațiu Feșnic. Sezonul trecut, „centralul” din Cluj a arbitrat 20 de partide în competițiile interne și a arătat nu mai puțin de 78 de cartonașe galbene și 4 cartonașe roșii. De 13 ori, Feșnic a arătat punctul cu var.

  • 3,9 cartonașe galbene per meci a fost media avertismentelor acordate de Horațiu Feșnic sezonul trecut în competițiile interne

Fortuna oferă la pronosticul „Peste 3,5 cartonașe galbene” pentru Farul Constanța - Unirea Slobozia o cotă de @1.40

Hermannstadt - Universitatea Craiova este al doilea meci al SuperLigii, ediția 2024-2024. Confruntarea de la Sibiu e programată tot vineri, 12 iulie, dar de la ora 21:30.

Având în vedere că este primul meci al sezonului și aici anticipez că nu se va face rabadat de avertismente. Pentru partida de la Sibiu, forul condus de Kyros Vassaras l-a delegat pe Szabolcs Kovacs, și el un arbitru exigent. În ediția precedentă, fratele lui Istvan Kovacs a oficial nu mai puțin de 19 partide în toate competițiile interne. „Centralul” din Carei a acordat nu mai puțin 82 de cartonașe galbene și trei cartonașe galbene. În ceea ce privește penalty-urile, Kovacs a arătat de 7 ori punctul cu var.

  • 4,3 cartonașe galbene per meci a fost media avertismentelor arătate de Szabolcs Kovacs, sezonul trecut, în toate competițiile interne

Fortuna oferă la pronosticul „Peste 3,5 cartonașe galbene” pentru Hermannstadt - Universitatea Craiova o cotă de @1.43

Am jucat acest pariu la FORTUNA!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS FĂRĂ DEPUNERE 50 de Lei!

Obține BONUSUL INSTANT
Farul Constanța vs Unirea Slobozia
Pronostic:
Peste 3,5 cartonașe galbene
Cota
1.40
Hermannstadt vs Universitatea Craiova
Pronostic:
Peste 3,5 cartonașe galbene
Cota
1.43
Cota finala: 2.00
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro