Ponturi Pariuri Fotbal CFR Cluj vs Dinamo

LasVegas

Dinamo - CFR Cluj este singurul meci din SuperLiga programat duminică, 14 iulie. Confruntarea din Gruia va începe la ora 19:00.

Pe hârtie se anunță un duel dezechilibrat, având în vedere că se înfruntă vicecampioana en-titre și o echipă care a prins in extremis, la baraj, un loc în primul eșalon. Evident, ambele formații încept cu obiective diferite sezonul. Ardelenii, la care a revenit Dan Petrescu, își propun al 9-lea titlu de campioană, în timp ce roș-albii lui Zeljko Kopic speră să nu mai treacă prin emoțiile din campionatul trecut și să evite mult mai devreme retrogradarea. Deși a pierdut doi dintre cei mai buni jucători din ediția precedentă, pe Muhar și pe golgheterul Otele, echipa lui Dan Petrescu a făcut și de această dată transferuri tari. Au venit Bolgado, Thaqi, Rocha, Kujabi, Artean, Nkololo, Kamara, Adrian Păun și Korenica.

cota2.ro

Astfel, CFR Cluj e favorită la victorie în fața lui Dinamo, care n-a făcut mutări spectaculoase în mercato, dar i-a pierdut pe Velkovski, de Moura, Pavicic, Iglesias și Gregorio. În schimb, la capitolul veniri, Kopic s-a ales cu jucători de perspectivă precum Răzvan Pașcalău, Cătălin Cîrjan, Alexandru Roșca și Adrian Caragea. Dintre noii veniți, doar Raul Opruț și Kennedy Boateng au o experiență superioară.

Cunoscând foarte bine stilul lui CFR Cluj, mai ales cu Dan Petrescu antrenor, e de așteptat ca ardelenii să vină peste formația bucureșteană și să încerce să profite de cât mai multe faze fixe. În Gruia joacă în continuare unul dintre cei mai buni executanți de faze fixe din SuperLiga. E vorba despre Ciprian Deac, ajuns la 38 de ani.

De altfel, în ultimele confruntări directe între CFR Cluj și Dinamo au fost de fiecare dată faze fixe cu duiumul, în special lovituri de la colț.

  • 10 cornere minim s-au acordat în ultimele patru întâlniri directe dintre CFR Cluj și Dinamo
  • 7 ani au trecut de la ultimul succes al lui Dinamo cu CFR Cluj, scor 3-0, chiar în Gruia

LasVegas oferă la pronosticul „Peste 9,5 cornere” pentru CFR Cluj - Dinamo o cotă de 1.85


Am jucat acest pariu pe LASVEGAS.ro!

Înregistrează-te și ai un BONUS INSTANT până la 900 de Lei la prima depunere!

Înregistrează-te AICI
CFR Cluj vs Dinamo
Pronostic:
Peste 9,5 cornere
Cota
1.85
Cota finala: 1.85
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro