Ponturi Pariuri Fotbal Politehnica Iasi vs FC Botosani

Superbet

POLITEHNICA IASI - FC BOTOSANI

Maine seara, de la ora 19:00, pe ”Stadionul Emil Alexandrescu” din Iasi, Politehnica primeste vizita celor de la FC Botosani, intr-un meci din cadrul rundei cu numarul 2, din Superliga. ”Derby-ul” Moldovei va fi condus de Florin Andrei, arbitru care a fost la centru si in SuperCupa Romaniei, la confruntarea dintre FCSB si Corvinul Hunedoara.

POLITEHNICA IASI: Stiri, statistici, analiza si informatii

Politehnica Iasi a intalnit-o pe Sepsi OSK in debutul acestui sezon, formatie in fata careia a cedat la limita, scor 0-1, dupa o eroare mare a goalkeeper-ului spaniol, Jesus Fernandez.

cota2.ro

Trupa lui Tony nu a aratat deloc rau in duelul de la Sfantu Gheorghe, ba din contra, si-a creat numai putin de 18 ocazii de gol si a trimis 5 suturi pe cadrul portii, toate parade insa de Niczuly.

Formatia din Copou a aratat bine si in perioada de pregatire, acolo unde a reusit sa bifeze o victorie, doua remize si o infrangere, punctand de numai putin de 6 ori.

”Alb-albastrii” au transferat multi jucatori in aceasta fereastra de mercato, cele mai sonore nume fiind Robert Miskovic, Valentin Gheorghe, David Atanaskovski, Tailson, Florian Kamberi sau Samuel Oum Gouet.

Tehnicianul portughez al Politehnicii e asteptat sa inceapa cu o formula asemanatoare celei din prima etapa, poate cu mici schimbari in compartimentul median si cel ofensiv.

FC BOTOSANI: Stiri, statistici, analiza si informatii

Formatia lui Bogdan Andone a cedat dramatic in partida cu Otelul Galati, din prima etapa, asta dupa ce conduceau cu scorul de 2-1, cu 25 de minute inainte de finalul jocului.

Antrenorul Botosaniului nu va sta pe banca la meciul cu Poli Iasi, dupa ce a vazut cartonasul rosu in jocul precedent, fiind suspendat 4 etape in urma unei iesiri nervoase la adresa centralului Moldoveanu.

FC Botosani a aratat foarte bine pe plan ofensiv in meciul cu galatenii, inregistand 14 oportunitati de a marca, 5 suturi cadrate, 7 lovituri de colt si aproximativ 105 atacuri, dintre care 51 periculoase.

”Ros-alb-albastrii” au adus putin jucatori in aceasta vara si au slabit mult in compartimentul ofensiv dupa plecarea lui Dican la Farul.

Multe noutati nu vor fi in partida de maine seara, iar Botosaniul are sanse foarte mari sa inceapa cu acelasi prin 11 ca si in partida cu Otelul, un 4-2-3-1 clasic, cu 3 jucatori foarte rapizi in spatele varfului Chica-Rosa.

Istoricul meciurilor directe dintre Politehnica Iasi si FC Botosani

FC Botosani a fost net superioara iesenilor in ultimele 11 confruntari disputate in toate competitiile, acestia bifand 10 victorii si un rezultat de egalitate. Politehnica a condus de fiecare data la pauza in ultimele doua meciuri cu botosanenii, insa a sfarsit pierzand toate punctele in minutele de final.

Echipe probabile: Politehnica Iasi si FC Botosani

Politehnica Iasi (4-4-2): Fernandez - Todoroski, Ilie, Samayoa, Ispas - Miskovic, Bordeianu, Roman, Stefanovici - Gheorghe, Tailson

FC Botosani (4-2-3-1): Pap - Petro, Miron, Celea, Tiganașu - Gabriel, Aldair - Friday, Mouaddib, Mailat - Chica-Rosa

Concluzie & Pronostic

Meciul se anunta unul disputat, cu multe faulturi si cartonase, dar si cu multe faze de poarta, in opinia mea. Polihnica Iasi are un joc solid pe propriul teren si isi creeaza foarte multe actiuni ofensive, lucru observat destul de limpede si in partidele precedente. In cele trei meciuri cu cei de la Botosani, din sezonul precedent, Politehnica Iasi a beneficiat de 19 lovituri de colt, iar in aceasta partida ma astept sa bifeze cel putin 5, mai ales ca ofensiva va fi impinsa de la spate de public.

Deasemenea, am ales sa mizez si pe un sut cadrat de Alin Roman, jucatorul care cauta poarta din orice pozitie, executa absolut toate fazele fixe si golgeterul Politehnicii din editia precedenta (10 goluri). ”Decarul” din Copou a punctat la ultimul joc cu cei de la Botosani, iar cu Sepsi a finalizat 3 actiuni, reusind sa bifeze inclusiv un sut pe poarta ”covasnenilor”. Ma astept ca Roman sa aiba cel putin un sut si in partida cu Botosani, mai ales ca va avea destul de multe posibilitati de a finaliza, deoarece organizarea defensiva a oaspetilor a lasat de dorit, inclusiv in sezonul precedent.

Pontul meu pentru meciul Politehnica Iasi - FC Botosani este ”Alin Roman 1+ suturi pe poarta & Politehnica Iasi 4+ cornere”, la o cota de 1.90, disponibila pe Superbet, cu ajutorul functiei ”Bet Builder”.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Politehnica Iasi vs FC Botosani
Pronostic:
Alin Roman 1+ suturi pe poarta & Politehnica Iasi 4+ cornere
Cota
1.90
Cota finala: 1.90
Profit: 9.00
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro