Ponturi Pariuri Fotbal Aarhus vs Midtjylland

Fortuna

Aarhus și Midtjylland sunt adversare în prima etapă din Danemarca. Meciul este programat vineri, 19 iulie, de la ora 19:00.

Gazdele au terminat pe locul 5 în play-off-ul trecut, dar nu vor evolua în cupele europene, deoarece nu au prins loc și au pierdut și finala de Cupă cu Silkeborg. În vară, Aarhus a jucat cinci meciuri amicale, dintre care a câștigat trei. Interesant este că a disputat un amical și în compania lui Midtjylland, pe care l-a pierdut cu 0-4.

cota2.ro

  • 16,68 milioane de euro este suma la care e evaluat lotul lui Uwe Rosler

De cealaltă parte, Midtjylland este campioana en-titre a Danemarcei. A câștigat titlul în ultima etapă, cu 63 de puncte, cu unul mai mult decât Brondby, echipă care a luat bătaie în ultima rundă a sezonului trecut. Pentru oaspeți, meciul din prima etapă a Danemarcei va fi ultimul test înaintea confruntării cu UE Santa Colomna din turul 2 preliminar al Ligii Campionilor. Formația antrenată de danezul Thomas Thomasberg poate fi una dintre adversarele FCSB-ului dacă roș-albaștrii trec de Maccabi Tel Aviv, iar ambele vor ajunge în turul trei preliminar din UEFA Champions League.

  • 4 victorii la rând are Midtjylland în ultimele confruntări directe cu Aarhus
  • 2 ani au trecut de ultimul succes al lui Aarhus în fața lui Midtjylland
  • 61,88 milioane de euro este suma la care e cotat lotul lui Thomas Thomasberg

Pe lângă campionat, Midtjylland are ca obiectiv calificarea în grupele Ligii Campionilor. Pentru acest lucru, danezii au făcut vara aceasta transferuri în valoare de 11,5 milioane de euro. Campioana Danemarcei a plătit câte 4 milioane de euro pentru a îi aduce pe Adam Buksa (marcator la Euro 2024), de la Lens, și pe Denil Castillo, de la Șahtior. Pentru Ousmane Diao a plătit 3 milioane de euro portughezilor de la Mafra și 500 de mii de euro columbienilor de la CD America pentru Pedro Bravo.

Fortuna oferă la pronosticul „2 pauză sau final” pentru Aarhus - Midtjylland o cotă de @1.83

Am jucat acest pariu la FORTUNA!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS FĂRĂ DEPUNERE 50 de Lei!

Obține BONUSUL INSTANT
Aarhus vs Midtjylland
Pronostic:
2 pauză sau final
Cota
1.83
Cota finala: 1.83
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro