Ponturi Pariuri Fotbal Pyramids vs Al Ahly

Fortuna

Pyramids vs. Al Ahly este derby-ul etapei cu numărul 31 din Premier League, primul eșalon al campionatului egiptean. Partida este programată luni, 22 iulie, de la ora 21:00.

Primele două clasate se duelează la numai o săptămână de primul lor duel din acest campionat, meci care a fost amânat la începutul anului. A fost un duel nebun, câștigat în cele din urmă de campioana en-titre a Egiptului și a Africii, Al Ahly, scor 3-2.

cota2.ro

  • 10 victorii, 4 remize și 6 înfrângeri are Al Ahly în confruntările directe cu Pyramids

Înfrângerea suferită în urmă cu o săptămână a fost prima pentru Pyramids în ultimele 20 de partide. Liderul din Premier League avea o serie de 14 victorii la rând. Cu toate acestea, „piramidele” rămân neînvins pe teren propriu în ultimele 13 jocuri, în care au obținut 9 succese și 4 rezultate de egalitate. Înainte să primească vizita lui Al Ahly, gazdele au șapte victorii la rând acasă.

De cealaltă parte, campioana en-titre e și ea una redutabilă. Are o serie de 18 meciuri consecutive fără eșec, dintre care 16 victorii și două egaluri. Al Ahly merge pe 30 June Stadium din Cairo cu o serie de 11 victorii la rând, dar și cu 7 victorii consecutive în deplasare.

  • 4 din ultimele 5 confruntări directe au fost câștigate de Al Ahly

La Cairo se vor duela cele mai bune două atacuri din Egipt, dar și primele două defensive. Pyramids are un golaveraj de 51-20, în timp ce Al Ahly a marcat 59 de goluri și a primit 23.

Înaintea meciului direct, Pyramids este pe locul 1 în Premier League, cu 68 de puncte, trei mai multe decât Al Ahly. Campioana en-titre are însă cu trei meciuri mai puțin disputate.

  • 21 de victorii, 5 egaluri și 2 eșecuri are în acest campionat Pyramids
  • 20 de succese, 3 rezultate de egalitate și 2 înfrângeri are Al Ahly în Egipt Premier League

Fortuna oferă la pronosticul „Ambele marchează: Da” pentru Pyramids - Al Ahly o cotă de @1.68

Am jucat acest pariu la FORTUNA!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS FĂRĂ DEPUNERE 50 de Lei!

Obține BONUSUL INSTANT
Pyramids vs Al Ahly
Pronostic:
Ambele marchează: Da
Cota
1.68
Cota finala: 1.68
Profit: -4.00
Stake: 4
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro