Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.93

LasVegas

Lyngby și FC Copenhaga trag cortina peste prima etapă din SuperLiga Danemarcei. Confruntarea are loc luni, 22 iulie, de la ora 20:00.

Lyngby este o echipă veche din Danemarca, cu două titluri, obținute în 1983 și 1992, dar în ultima vreme nu se descurcă prea bine. A promovat în SuperLiga în vara lui 2022. La finalul sezonului trecut a terminat pe locul 10 din 12 și s-a salvat in extremis de la retrogradare. Nu se anunță nici de această dată un sezon ușor, având în vedere că l-a pierdut pe cei mai bun jucător. KAA Gent l-a transferat pe Andri Gudjohnsen în schimbul umei de 2,9 milioane de euro. A avut patru meciuri amicale în vară, dintre care a pierdut trei și a câștigat unul: 0-2 cu Malmo, 0-4 cu Hvidovre, 0-3 cu Hillerod și 4-0 cu Landskrona.

cota2.ro

De cealaltă parte, FC Copenhaga e cea mai galonată echipă din Danemarca. Are în palmares 15 titluri de campioană. Cu toate acestea, sezonul trecut n-a terminat decât pe 3 și va juca în preliminariile Conference League. Vara aceasta a dat o mega lovitură pe piața transferurilor. L-a achiziționat pe Thomas Delaney, internațional danez și fost jucător la Dortmund sau Sevilla. Echipa din capitala Danemarcei l-a pierdut însă pe goalkeeperul Grabara, cedat la Wolfsburg pentru 13,5 milioane de euro.

Oaspeții din acest joc au pierdut doar unul din cele cinci meciuri amicale, scor 0-1, cu Hillerod. În rest a câștigat 1-0 cu Silkeborg, 5-0 cu Tirol și a remizat 3-3 cu Plzen și cu Sonderjyske. Pentru Copenhaga, acesta este ultimul meci înainte de debutul în Conference League. Va juca în turul 2 preliminar cu Bruno's Magpies (Gibraltar).

  • 10 milioane de euro este suma la care e cotat lotul lui Lyngby, al doilea cel mai slab din SuperLiga
  • 76 de milioane este cota de piață a lotului condus de Jacob Neestrup, cel mai valoros din Danemarca
  • 4 înfrângeri la rând are Lyngby în duelurile oficiale cu FC Copenhaga

LasVegas oferă la pronosticul „2 pauză sau final” în Lyngby - FC Copenhaga o cotă de @1.33

Modern Sport și Smouha sunt adversare în etapa a 31-a din prima ligă a Egiptului, Premier League. Meciul de pe Al-Sekka Al-Hadid Stadium din Cairo e programat luni, 22 iulie, de la ora 21:00.

Se anunță unul dintre cele mai interesante meciuri ale rundei în care deja e programat derby-ul Pyramids - Al Ahly. Cele două formații au aspirații la podium.

Modern Sport, care vine după 1-2 cu Al Ahly, e pe 4, cu 47 de puncte, la cinci lungimi de Al Masry (locul 3). De cealaltă parte, Smouha este a 6-a în Premier League, cu 45 de puncte.

  • 12 victorii, 11 egaluri și 7 înfrângeri are Modern Sport
  • 12 victorii, 9 egaluri și 8 eșecuri are Smouha
  • 13 meciuri oficiale la rând cu gol marcat are Smouha
  • Smouha a marcat în 4 din cele 6 confruntări directe cu Modern Sport

LasVegas oferă la pronosticul „Smouha marchează” în Modern Sport - Smouha o cotă de @1.45

Am jucat acest pariu pe LASVEGAS.ro!

Înregistrează-te și ai un BONUS INSTANT până la 900 de Lei la prima depunere!

Înregistrează-te AICI
Lyngby vs FC Copenhaga
Pronostic:
2 pauză sau final
Cota
1.33
Modern Sport vs Smouha
Pronostic:
Smouha marchează
Cota
1.45
Cota finala: 1.93
Profit: -4.00
Stake: 4
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro