Ponturi Pariuri Fotbal Otelul Galati vs Farul Constanta

Superbet

OTELUL GALATI - FARUL CONSTANTA

In aceasta seara, de la ora 22:00, pe ”Stadionul Otelul”, formatia lui Dorinel Munteanu primeste vizita celor de la Farul Constanta, intr-un meci din cadrul rundei cu numarul 2, din Superliga. Partida va fi condusa de Radu Petrescu, un central care a inregistrat o medie de aproximativ 4.9 cartonase galbene per meci, in cele 222 de meciuri arbitrate in Superliga.

OTELUL GALATI: Stiri, statistici, analiza si informatii

Otelul Galati a debutat in noul sezonul contra celor de la FC Botosani, formatie pe care a invins-o cu 3-2, chiar pe ”Municipal”, gratie reusitelor semnate de Pop si Zivulic (x2).

cota2.ro

Formatia de la malul Dunarii vine dupa un sezon bun, in care a jucat un fotbal foarte bun, in special din punct de vedere defensiv, dovada fiind si pozitia a patra intr-un clasament al echipelor cu cele mai putine goluri primite (43).

”Otelarii” au fost cei mai duri in sezonul precedent, inregistrand cea mai mare medie de faulturi comise per meci din Superliga (16.8).

Mai mult decat atat, galatenii s-au clasat pe pozitia secunda intr-un clasament al ”galbenelor”, acolo unde jucatorii lui Dorinel au adunat numai putin de 105 astfel de avertismente.

Tehnicianul moldovenilor va miza, cel mai probabil, pe acelasi prim 11 precum cel din ”derby-ul” cu FC Botosani, un clasic 4-3-3, cu un ”trio” ofensiv format din Maciel, Pop si Djuric.

FARUL CONSTANTA: Stiri, statistici, analiza si informatii

In prima runda din Superliga, Farul a primit vizita nou-promovatei Unirea Slobozia, echipa in fata careia a cedat, total surprinzator, cu scorul de 0-1.

Constantenii nu au aratat nemaipomenit pe teren strain in editia precedenta, inregistrand doar 8 victorii in cele 20 de deplasari.

Formatia lui Gica Hagi a avut a treia cea mai mare medie de ocazii de gol din campionat, in sezonul precedent (14.2).

In urma primului joc din acest sezon, tehnicianul Farului va fi nevoit sa faca ceva modificari in primul 11, in special la mijlocul terenului, acolo unde Queiros si Vina nu au avut aportul asteptat pe faza ofensiva.

Deasemnea, e posibil sa vedem modificari si in linia de atac a celor de la Farul, acolo unde Grygorian, Rivaldinho si Cojocaru pot lua loc pe banca si inlocuiti de Doicaru, Iancu si Radaslavescu.

Istoricul meciurilor directe dintre Otelul Galati si Farul Constanta

Otelul Galati si Farul Constanta s-au reintalnit in sezonul trecut dupa o pauza de 9 ani, atunci cand se duelau in liga secunda. Farul s-a impus cu 1-0 pe terenul Otelului, in timp ce returul de la ”Ovidiu” s-a incheiat la egalitate, scor 1-1.

Echipe probabile: Otelul Galati - Farul Constanta

Otelul Galati (4-3-3): Popescu - Adascalitei, Cisse, Stefanovic, Rus - Cisotti, Zivulic, Pedro - Maciel, Pop, Djuric

Farul Constanta (4-3-3): Buzbuchi - Sirbu, Popescu, Marins, Ganea - Ciobanu, Dican, Grameni - Doicaru, Iancu, Radaslavescu

Concluzie & Pronostic

Pentru acest meci am ales sa mizez pe mijlocasul Andrei Ciobanu, jucator care s-a intors la Farul dupa mai multe experiente nereusite la Rapid Bucuresti, FC Voluntari si Politehnica Iasi. Ciobanu a inceput ca rezerva in meciul din prima etapa, urmand sa fie introdus la pauza in locul lui Vina. Chiar daca nu a reusit sa-si aduca echipa in joc cu un gol sau o pasa decisiva, Ciobanu s-a facut destul de remarcat pe plan ofensiv, reusind sa trimita numai putin 4 suturi spre poarta aparata de Rusu.

Ciobanu este un mijlocas ofensiv care cauta mult poarta din afara suprafetei de pedeapsa si este principalul executant de faze fixe, fiind posesorul unui sut puternic si destul de precis. Ma astept la multe lovituri libere directe de partea constantenilor, mai ales ca Otelul este o echipa care faulteaza foarte mult, chiar si in ultimii 30 de metri. Consider ca doua suturi expediate de Ciobanu spre poarta Otelului reprezinta un pariu foarte bun, cu sanse mari de reusita, mai ales daca Hagi alege sa-l tina pe teren cel putin 70-80 de minute.

Pontul meu pentru meciul Otelul Galati - Farul Constanta este ”Andrei Ciobanu 2+ suturi”, la o cota de 1.85, disponibila pe Superbet.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Otelul Galati vs Farul Constanta
Pronostic:
Andrei Ciobanu 2+ suturi
Cota
1.00
Cota finala: 1.00
Profit: 0.00
Stake: 10
Status: Void

cota2.ro
cota2.ro