Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 2.61

Fortuna

Turneul olimpic de fotbal de la Paris continuă cu meciul Argentina - Irak, din Grupa B. Partida se joacă la Lyon, vineri, 26 iulie, de la ora 16:00.

„Pumele” sunt obligate să câștige după ce au debutat cu stângul la Jocurile Olimpice, înfrângere cu Maroc, scor 1-2. Argentina este o națională cu prestigiu la Jocurile Olimpice, acolo unde a luat aurul în 2004 și în 2008. La ultimul titlu olimpic, Lionel Messi a făcut parte din echipa „pumelor”. Acum, naționala sud-americană e antrenată de fostul mare internațional Javier Mascherano și are câteva nume importante în loc, precum Geronimo Rulli, Nicolas Otamendi sau Julian Alvarez.

cota2.ro

Meciul de la Lyon nu se anunță însă unul ușor pentru „pume”, care dau peste un adversar ce are deja 3 puncte. Irak a câștigat meciul de debut, cu Ucraina, scor 2-1.

De menționat că în sferturi merg doar primele două clasate. Momentan, în Grupa B, pe locul 1 și 2 se află Maroc și Irak, cu câte trei puncte, urmate de Argentina și Ucraina.

Fortuna oferă la pronosticul „1 solist” pentru Argentina - Irak la Jocurile Olimpice o cotă de @1.35

FCSB revine pentru un meci de campionat între partidele cu Maccabi Tel Aviv din turul 2 preliminar al Ligii Campionilor. Roș-albaștrii primesc vizita Oțelului, vineri, 26 iulie, de la ora 22:00.

FCSB joacă ultimul test înaintea returului cu Maccabi, de la Budapesta. Roș-albaștrii n-au amintiri plăcute de la ultima vizită a Oțelului la București. Moldovenii au bătut-o sezonul trecut pe FCSB pe Arena Națională scor 2-0.

Deși meciul cu Maccabi Tel Aviv e cel mai important al sezonului, FCSB nu trebuie să neglijeze nici campionatul, acolo unde n-a învins pe nimeni. Are doar două puncte după remizele cu cu U Cluj și Slobozia, scor 1-1, respectiv 2-2.

Fortuna oferă la pronosticul „Peste 4,5 cornere - gazdele” pentru FCSB - Oțelul Galați o cotă de @1.40

Un alt meci interesant din turneul olimpic este cel dintre Franța și Guinea, din Grupa A, programat vineri, 26 iulie, de la ora 22:00.

Franța este una dintre favoritele la câștigarea turneului. A defilat în primul meci, cu SUA, pe care a învins-o cu 3-0. Selecționata „cocoșului galic” condusă de pe bancă de marele Thierry Henry.

Francezii au în componență trei super jucători: căpitanul Alexander Lacazzette, noul star de la Bayern Munchen, Michael Olise, și Loic Bade, de la Sevilla.

De cealaltă parte, Guinea a pierdut primul meci de la Jocurile Olimpice, scor 1-2, cu Noua Zeelandă.

Fortuna oferă la pronosticul „1 solist și peste 1,5 goluri” pentru Franța - Guinea la Jocurile Olimpice o cotă de @1.38


Am jucat acest pariu la FORTUNA!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS FĂRĂ DEPUNERE 50 de Lei!

Obține BONUSUL INSTANT
Argentina U23 vs Irak U23
Pronostic:
1 solist
Cota
1.35
FCSB vs Oțelul
Pronostic:
Peste 4,5 cornere - gazdele
Cota
1.40
Franța U23 vs Guinea U23
Pronostic:
1 & peste 1,5 goluri
Cota
1.38
Cota finala: 2.61
Profit: -8.00
Stake: 8
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro