Ponturi Pariuri Fotbal Politehnica Iasi vs Gloria Buzau

Superbet

POLITEHNICA IASI - GLORIA BUZAU

In aceasta seara, de la ora 19:00, pe ”Stadionul Emil Alexandrescu” din Iasi, Politehnica primeste vizita celor de la Gloria Buzau, intr-un meci din cadrul rundei cu numarul 3, din Superliga. Partida va fi condusa de Iulian Dima, un arbitru care nu a fost delegat la centru in Superliga din 22 octombrie 2023, dupa un meci jucat tot in Copou, intre Politehnica Iasi si FCU Craiova 1948, formatie retrogradata in acest moment, in esalonul secund.

POLITEHNICA IASI: Stiri, statistici, analiza si informatii

Politehnica Iasi a debutat in noul sezon cu o infrangere la limita contra celor de la Sepsi OSK, scor 0-1. Golul ”covasnenilor” a venit insa dupa o gafa uriasa a goalkeeper-ului venit de la FC Voluntari, Jesus Fernandez.

cota2.ro

Trupa lui Tony a trecut repede peste aceasta infrangere, iar in runda precedenta, in Copou, ”alb-albastrii” au primit vizita celor de la FC Botosani, echipa pe care au invins-o cu scorul de 1-0, gratie reusitei semnate de Bordeianu, in minutul 7.

Salvata cu emotii de la retrogradare in sezonul precedent, Poli s-a remarcat in acest start de sezon prin numarul mare de tackling-uri (39), dar si prin numarul faulturilor comise (28).

Tailson (3.5), Alin Roman (2.5) si Stefanovici (2.5) sunt jucatorii cu cele mai mari medii de ocazii de gol per meci, din tabara Iasiului. Toti trei au cadrat cate doua suturi in primele doua etapa din acest sezon.

Fara mari probleme de lot, tehnicianul Politehnicii va aborda partida din aceasta seara cu acelasi prim 11 precum cel din meciul cu FC Botosani, in care a mizat pe o formula cu doi inchizatori si cu trei mijlocasi ofensivi in spatele varfului.

GLORIA BUZAU: Stiri, statistici, analiza si informatii

Nou-promovata in prima liga, Gloria Buzau a debutat in acest sezon pe terenul Petrolului Ploiesti, adversar in fata caruia a reusit sa obtina in extremis o remiza, in ciuda faptului ca ”lupii galbeni” au irosit o multime de ocazii, inclusiv o lovitura de la 11 metri.

In runda precedenta, ”ros-albastrii” au primit vizita celor de la Sepsi, echipa care a reusit sa castige partida ”Municipal” cu scorul de 2-1, in urma unui in care formatia din ”Crang” nu s-a vazut mai deloc in prima parte.

Buzoienii au aratat modest in acest debut de sezon, permitand adversarilor numai putin de 28 de ocazii de gol, 113 atacuri periculoase si numai putin de 14 lovituri de colt.

Gloria Buzau s-a remarcat in aceste prime doua jocuri prin numarul mare de cartonase galbene incasate (8), prin media impresionanta de interceptii per meci (11), dar si prin numarul mic de faulturi comise (17).

Andrei Prepelita nu are foarte multe solutii la dispozitie pentru primul 11, iar fata de meciul cu Sepsi poate umbla putin in linia mediana, acolo unde Tescan poate incepe inca din primul minut, in locul lui Prejmerean.

Istoricul meciurilor directe dintre Politehnica Iasi si Gloria Buzau

Cele doua formatii s-au intalnit de 12 ori in perioada ultimii 17 ani, ultima data chiar in prima parte a anului precedent, atunci cand incheiau la egalitate (1-1) in ambele partide din Play-Off-ul de promovare, din Liga 2.

Echipe probabile: Politehnica Iasi - Gloria Buzau

Politehnica Iasi (4-2-3-1): Fernandez - Todoroski, Samayoa, Ilie, Ispas - Bordeianu, Marchioni - Stefanovici, Roman, Tailson - Harrison

Gloria Buzau (5-3-2): Greab - Ferraresso, Dandea, Dobrosavlevici, Turda, Salceanu - Calin, Tescan, Dumitru - Budescu, Matos

Concluzie & Pronostic

Echipa oaspete arata foarte rau, din punctul meu de vedere, iar daca nu vor aduce intariri serioase, consider ca sunt principalii vizati in a parasi competitia la finalul acestui sezon. Jocul nu a aratat bine nici in deplasarea de la Ploiesti si nici in prima parte a jocului cu Sepsi. De partea cealalta, Politehnica Iasi si-a creat numai putin de 28 de ocazii de gol in primele doua meciuri din acest sezon, au cadrat cate 5 suturi si au beneficiat de cel putin 4 lovituri de colt in fiecare dintre cele doua jocuri.

Ma astept ca iesenii sa aiba initiativa in aceasta seara, sa inregistreze mult mai mult atacuri periculoase si in final sa obtina punct sau puncte. Terenul din Copou este unul dificil pentru multe formatii din Superliga, iar sansele ca Buzaul sa obtina ceva din acest joc nu sunt deloc mari. Pariul meu merge catre ”decarul” gazdelor, Alin Roman, un jucator care iese des in evidenta in astfel de meciuri.

Cu o linie defensiva formata din 5 jucatori, Gloria Buzau o sa se apere extrem de aglomerat pe atacurile pozitionale ale iesenilor, iar formatia lui Tony o sa fie nevoita sa incheie multe faze cu suturi de la distanta. Aici intervine Roman, golgeterul Politehnicii in sezonul precedent, cu 10 goluri marcate. Acesta executa toate fazele fixe si are un sut bun si destul de precis, in special din apropierea liniei de 16 metri. Consider ca astazi se poate face remarcat si sunt sanse mari sa-l vedem chiar pe lista marcatorilor.

Pontul meu pentru meciul Politehnica Iasi - Gloria Buzau este ”Alin Roman 2+ suturi pe poarta”, la o cota de 2.90, disponibila pe Superbet, in sectiunea ”Cote Marite”.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Politehnica Iasi vs Gloria Buzau
Pronostic:
Alin Roman 2+ suturi pe poarta
Cota
2.90
Cota finala: 2.90
Profit: 19.00
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro