Ponturi Pariuri Fotbal FC Copenhaga vs Aarhus

Casa Pariurilor

FC Copenhaga și Aarhus sunt adversare în etapa a doua din SuperLiga Danemarcei. Meciul de pe „Parken Stadium”, o arenă cu o capacitate de 38.065 locuri, e programat duminică, 28 iulie, de la ora 19:00.

Chiar dacă sezonul trecut nu a luat titlul, gazdele formează cea mai titrată echipă din Danemarca, cu 15 campionate. A terminat pe locul 3, după ce luase două titluri la rând.

cota2.ro

În prima etapă, echipa lui Jacob Neestrup a câștigat în deplasare, scor 2-0, la Lyngby. Înainte să primească vizita lui Aarhus, Copenhaga a bătut-o în turul 2 preliminar din Europa League pe Magpies, din Gibraltar, scor 3-0. Pentru partida cu Aarhus, Neestrup nu se va putea baza pe câțiva jucători importanți: Roony Bardghji, Nicolai Boilesen, Andreas Cornelius și Theo Sander.

De cealaltă parte, Aarhus e antrenată de Uwe Rosler, iar sezonul trecut a fost și ea în play-off, acolo unde a terminat pe 5 și nu va juca în cupele europene. În ediția trecută de campionat, oaspeții au bifat 11 victorii, 11 remize și 10 eșecuri.

Este al doilea meci tare pe care îl joacă Aarhus în acest sezon. În runda inaugurală a SuperLigii Danemarcei, echipa lui Rosler a primit vizita lui Midtjylland, cu care a făcut 1-1, la capătul unuio meci în care Aarhus a condus cu 1-0. Și Rosler va avea însă absenți pentru partida de pe Parken, pe Tobias Molgaard și Kevin Yakob. Ultima partidă dintre cele două formații a avut loc în play-off-ul trecut, când Aarhus a câștigat cu 3-2.

  • 2 victorii Copenhaga, 1 egal, 2 victorii Aarhus, statistica ultimelor 5 „directe”
  • pronosticul „ambele marchează” a ieșit de fiecare dată la ultimele 6 partide dintre Copenhaga și Aarhus

Casa Pariurilor oferă la pronosticul „Ambele marchează” pentru FC Copenhaga - Aarhus o cotă de @1.75

Am jucat acest pariu la CASA PARIURILOR! Înregistrează-te online și primești 600 de Lei BONUS!

ÎNCASEAZĂ BONUSUL
FC Copenhaga vs Aarhus
Pronostic:
Ambele echipe marchează
Cota
1.75
Cota finala: 1.75
Profit: 7.50
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro