Ponturi Pariuri Fotbal Petrolul Ploiesti vs Rapid Bucuresti

Superbet

PETROLUL PLOIESTI - RAPID BUCURESTI

In aceasta seara, de la ora 22:00, pe ”Ilie Oana” din Ploiesti, Petrolul primeste vizita celor de la Rapid Bucuresti, intr-un meci din cadrul rundei cu numarul 3, din Superliga. Partida va fi condusa de Andrei Florin Chivulete, un arbitru care, in etapa trecuta, a fost la centru pe ”Stadionul Ion Oblemenco”, la partida Universitatea Craiova - UTA Arad.

PETROLUL PLOIESTI: Stiri, statistici, analiza si informatii

”Lupii galbeni” au debutat in noul sezon contra Gloriei Buzau, formatie in fata careia nu a reusit sa marcheze nici de la punctul cu var, tabela aratand, dupa cele 90 de minute, acelasi rezultat ca la inceputul jocului.

cota2.ro

Dinamo a fost adversara Petrolului din a doua runda, una de cosmar tinand cont ca ”alb-rosii” s-au impus fara drept de apel in acel joc, scor 4-1. 

Atmosfera din cadrul lotului ploiestenilor nu este una tocmai buna sau cel putin asta reiese din informatiile aparute in presa, de dupa meciul cu Dinamo, atunci cand jucatorii s-au certat din pricina problemelor financiare.

Ploiestenii s-au evidentiat in acest debut de sezon doar prin numarul mare de faulturi comise, acestia avand o medie de 17 per meci, dupa primele doua runde.

Tehnicianul ”lupilor” va miza pe acelasi 4-2-3-1 din meciul cu Dinamo Bucuresti, singurele modificari posibile fiind in zona mijlocasilor defensivi si a fundasilor, acolo unde Seto si Hanca pot aparea in primul 11.

RAPID BUCURESTI: Stiri, statistici, analiza si informatii

”Giulestenii” nu au avut, nici pe departe, un debut perfect de sezon. Formatia lui Neil Lennon a inceput actuala editie de Superliga cu o remiza la Arad, contra UTA-ei, scor 1-1.

In runda precedenta, Rapid a primit vizita CFR-ului, adversar in fata caruia a reusit in extremis o remiza, gratie reusitei lui Hasani, din minutul 90+7.

”Alb-visiniii” au aratat destul de bine pe plan ofensiv in primele doua etape, inregistrand o medie de 15 ocazii de gol per meci, respectiv o medie de 6.5 suturi cadrate per meci. 

Accidentat in meciul cu CFR Cluj, golgeterul Albion Rrahmani a reluat antrenamentele in decursul saptamanii precedente, iar diseara este anuntat titular in centrul atacului.

Nord-irlandezul de pe banca Rapidului mizeaza pe o formula cu trei fundasi si nu e exclus sa-l vedem si pe Sapunaru in primul 11, facand echipa in centrul defensivei cu Blazek si Iacob. Papeau, Kait, Petrila, Braun si Micovschi vor juca in zona mediana, iar Rrahmani si Burmaz vor juca in atac.

Istoricul meciurilor directe dintre Petrolul Ploiesti si Rapid Bucuresti

Cele doua formatii s-au intalnit in ”Primvs Derby” de 4 ori in ultimele doua sezoane din prima liga, iar ”lupii galbeni” ii conduc pe ”feroviari” cu 2-1 la numarul de victorii. Ultimul joc direct s-a jucat pe ”Ilie Oana”, iar tabela a indicat un 0-0 destul de mincinos, asta pentru ca ploiestenii, cu avantaj numeric inca din minutul 6, dupa eliminarea lui Borza, au dominat clar partida, insa nu au reusit sa gaseasca drumul spre gol.

Echipe probabile: Petrolul Ploiesti - Rapid Bucuresti

Petrolul Ploiesti (4-2-3-1): Zima - Hanca, Papp, Huja, Ticu - Seto, Mateiu - Bratu, Dumitriu, Grozav - Berisha

Rapid Bucuresti (3-5-2): Aioani - Blazek, Sapunaru, Iacob - Braun, Papeau, Kait, Petrila, Micovschi - Rrahmani, Burmaz

Concluzie & Pronostic

Se anunta un meci foarte dur din punctul meu de vedere, tinand cont de rivalitatea uriasa dintre cele doua formatii, iar Chivulete, un arbitru destul de controversat, din foarte multe puncte de vedere, scapa deseori meciurile de sub control, apeland la un numar mare de faulturi dictate, respectiv cartonase acordate. 

Anticipez un joc echilibrat in mare parte, cu multe oportunitati de ambele tabere, dar si cu multe tackling-uri peste limita regulamentului. Cred ca arbitrul acestui joc va dicta cu destul usurinta cate cel putin doua cartonase pentru cele doua formatii, dar in acelasi timp, cred ca va bifa si minim 25-26 de faulturi dictate.

Pontul meu pentru meciul Rapid Bucuresti - Petrolul Ploiesti este ”Minim doua cartonase pentru fiecare echipa & Peste 22.5 faulturi comise”, la o cota de 2.10, disponibila pe Superbet, cu ajutorul functiei ”Bet Builder”.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Petrolul Ploiesti vs Rapid Bucuresti
Pronostic:
Minim doua cartonase pentru fiecare echipa & Peste 22.5 faulturi comise
Cota
2.10
Cota finala: 2.10
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro