Ponturi Pariuri Fotbal Rapid vs CFR Cluj

Casa Pariurilor

Rapid - CFR Cluj este derby-ul etapei a 2-a din campionatul României. Meciul din Giulești e programat sâmbătă, 20 iulie, de la ora 22:00.

Derby-ul feroviar va fi condus de o brigadă de arbitri care îl va la centru pe cel mai exigent arbitru român, Istvan Kovacs. „Centralul” din Carei va fi ajutat de la cele două linii de asitenții George Neacșu și Mircea Badea. Arbitru de rezervă va fi Sorin Vădana, în timp ce în camera VAR se vor afla Sorin Costreie și Vasile Marinescu.

cota2.ro

Istvan Kovacs este singurul arbitru român care a arbitrat la Euro 2024. El s-a aflat la centru la un singur meci, Cehia - Turcia 1-2. Kovacs a stabilit un record la acel meci, în care a acordat 16 cartonașe galbene și două roșii. A fost un record absolut în istoria Campionatului European.

Istvan Kovacs a arbitrat un prim meci în acest sezon de SuperLiga. Este vorba despre Petrolul - Buzău 0-0, în care a dat patru avertismente și a acordat o lovitură de pedeapsă.

Meciul din Giulești se anunță mult mai aprig. În ultimii ani au fost meciuri foarte disputate între cele două formații vișinii.

CFR Cluj este a treia cea mai avertizată echipă din SuperLiga de către Istvan Kovacs, după Dinamo și FCSB.

  • 6 per meci este media cartonașelor galbene acordate de Istvan Kovacs în toate competițiile în care a arbitrat sezonul trecut
  • 3 per meci este media avertismentelor pe care Kovacs le-a arătat jucătorilor de la CFR în 48 de partide
  • 3 per meci este media galbenelor pe care rapidiștii le-au luat în cele 28 de jocuri în care au fost arbitrați de Kovacs
  • 6 galbene s-au arătat în primul meci al Rapidului din acest sezon, remiza cu UTA, scor 1-1
  • 5 avertismente s-au dat în meciul de debut al CFR-ului, scor 3-2, cu Dinamo

Casa Pariurilor oferă la pronosticul „Peste 4,5 cartonașe galbene” pentru Rapid - CFR Cluj o cotă de @1.66

Am jucat acest pariu la CASA PARIURILOR! Înregistrează-te online și primești 600 de Lei BONUS!

ÎNCASEAZĂ BONUSUL
Rapid vs CFR Cluj
Pronostic:
Peste 4,5 cartonașe galbene
Cota
1.66
Cota finala: 1.66
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro