Biletul Zilei format din 4 meciuri la cota 4.32

BETANO

Mariano Navone și Taylor Fritz se înfruntă astăzi, după ora 17:00, în primul tur al turneului ATP de la Montreal.  Jocurile Olimpice s-au terminat, așa că elita tenisului și-a făcut bagajele pentru sezonul pe hard, cel care pregătește ultimul Grand Slam al anului, US Open. Marino Navone (36 ATP) nu are mari așteptări. Ca orice argentinian care se respectă, s-a specializat pe zgură. Măsoară sub 1.80 metri, așa că, firește, serviciul nu se numără printre armele de temut. Nu are niciun titlu ATP, la turneele de Grand Slam pe hard nu s-a calificat niciodată pe tabloul principal! Asta deși are 23 de ani.

Taylor Fritz (13 ATP) e un jucător de alt nivel. Are în palmares 8 titluri ATP și a jucat sfert de finală la 3 dintre cele 4 turnee de Grand Slam, mai precis la cele rapide, Australian Open, Wimbledon și US Open. E un jucător complet, cu o deplasare excelentă pentru înălțimea lui. Fritz a subperformat la Jocurile Olimpice, așa că vrea să revină pe linia câștigătoare, oprit în optimi de finalistul Musetti. 

cota2.ro

• în ultimii 2 ani, Mariano Navone a jucat doar două meciuri pe hard, în calificările de la US Open 2023 și cele de la Australian Open 2024

• ultima victorie a lui Navone pe hard datează din noiembrie 2020. O statistică greu de imaginat

• în 2024, Navone a câștigat doar 57% dintre punctele jucate cu primul serviciu

• în cele 29 de meciuri disputate în anul 2024 în circuitul ATP, Mariano Navone a trimis doar 47 de ași. O medie de doar 1.62 ași/meci.

Cota pentru sub 2.5 ași expediați de Mariano Navone este @1.70 pe Betano!

------------------------

Sebastian Korda și Vasek Pospisil sunt adversari astăzi, după ora 17:00, în primul tur al turneului ATP de la Montreal. Sebastian Korda (18 ATP) este o mare promisiune a tenisului american, provenit dintr-o familie de foști mari sportivi. Sebi nu și-a atins potențialul anunțat. A ajuns la 24 de ani și se poate lăuda doar cu două titluri, cu un sfert de finală la Australian Open și cu urcarea în top 20 mondial. Prea puțin pentru calitățile pe care le are. Sezonul american pe hard poate fi un nou început. 

Vasek Pospisil (610 ATP) a fost un jucător interesant în urmă cu un deceniu, înainte ca accidentările să îi blocheze ascensiunea. La dublu a ocupat locul 4 mondial și a cucerit un Grand Slam, Wimbledon 2014. Nici la simplu nu se făcea de râs, sfert de finală tot pe iarba londoneză, un an mai târziu. Problemele medicale l-au scos total din formă. A ajuns să joace turnee de nivel mic, prin toate colțurile lumii. Organizatorii competiției de la Montreal i-au oferit un wild card pentru actuala ediție. 

• cel mai recent meci direct a avut loc în august 2021, pe hard, la Washington. Sebastian Korda se impunea în două seturi, scor 7-5, 6-4

• Sebastian Korda a refuzat participarea la Jocurile Olimpice. A ales un turneu acasă, la Washington, și a reușit să îl câștige

• Drumul lui Korda spre trofeu n-a fost deloc ușor. A trebuit să îi învingă pe Garin, Kokkinakis, Thompson, Tiafoe și Cobolli

• Pospisil a pierdut ultimele 3 meciuri. Adversarii au fost unii fără nume, Boulais, Bu și Mejia.

Cota pentru o victorie cu 2-0 a lui Sebastian Korda este @1.44.

---------------------------

Panathinaikos și Ajax Amsterdam dispută joi, de la ora 21:00, prima manșă a turului 3 preliminar din Europa League. Panathinaikos a ajuns în Europa League din calitate de câștigătoare a Cupei Greciei, o finală 1-0 împotriva lui AEK Atena. Experimentul cu Fatih Terim pe bancă s-a încheiat. Grecii încearcă acum o nouă filieră, cea sud-americană. Pe bancă a fost instalat Diego Alonso (49 de ani), fost selecționer al Uruguayului și antrenor la echipe precum Inter Miami și Sevilla. Panathinaikos a câștigat primele două meciuri cu el pe bancă, cele din turul 2 preliminar al Europa League, 4-0 și 2-1 cu bulgarii de la Botev Plovdiv. 

Ajax Amsterdam trece printr-o perioadă de reconstrucție. „Lăncierii” vin după cel mai prost sezon din acest secol, o clasare pe locul 5. Noul proiect este condus de Francesco Farioli, antrenor de 35 de ani, considerat un geniu de nivelul lui Roberto de Zerbi. Lotul este unul bun, cotat la 258.75 milioane de euro. În turul precedent, Ajax a trecut cu o dublă victorie de Vojvodina, 3-1 și 1-0.

• 27 de ocazii de gol și-a creat Ajax în cele două meciuri cu Vojvodina

• Panathinaikos și-a creat 30 de oportunități în dubla manșă cu Botev Plovdiv

• cel mai recent meci direct a fost un amical din iulie 2019, câștigat de Panathinaikos cu 2-1

• Panathinaikos și-a găsit atacantul potrivit pentru acest sezon. Suedezul Alexander Jeremejeff a marcat 3 goluri în dubla cu Botev Plovdiv.

Cota pentru ambele formații marchează SAU peste 2.5 goluri este @1.40.

-------------------------

NK Maribor și Vojvodina dispută joi, de la ora 21:15, prima manșă a turului 3 preliminar din Conference League.  NK Maribor este o formație experimentată în cupele europene, de 16 ori campioană a Sloveniei. Lotul actual este pregătit de Ante Simundza și este cotat la puțin peste 10 milioane de euro. Maribor s-a clasat pe locul secund în ultima ediție de campionat, la 12 puncte în spatele campioanei Celje. Vedeta echipei este Josip Ilicic. Fostul star de la Atalanta are câteva kilograme în plus, dar a demonstrat în dubla cu Universitatea Craiova că poate face diferența. A oferit două pase geniale de gol, iar Maribor s-a calificat cu scorul general de 4-3.

Vojvodina provine dintr-un fotbal sărac. Steaua Roșie Belgrad este singura cu buget important în Serbia. În rest, chiar și rivala Partizan, suferă din punct de vedere financiar. Antrenor este muntenegreanul Bozidar Bandovic. Formația lui n-a avut ce face în turul 2 preliminar din Europa League. A suferit un dublu eșec în fața lui Ajax, 0-1 și 1-3. 

• între timp, Vojvodina a pierdut și meciul din campionat contra lui Cukaricki, scor 1-3

• Maribor n-a mai pierdut un meci pe teren propriu de pe 6 martie 2024

• în meciul jucat pe teren propriu cu Universitatea Craiova, Maribor a fost dominantă: 59% posesie, 18-5 ocazii de gol, 5-0 șuturi pe poartă

• Maribor și Vojvodina au jucat două meciuri amicale recent, în 2020 și 2021. Slovenii le-au câștigat pe ambele, 4-1 și 3-2.

Cota pentru victoria lui Maribor sau un rezultat de egalitate (1X) este @1.26. 

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Navone vs Fritz
Pronostic:
Navone sub 2.5 ași
Cota
1.70
Korda vs Pospisil
Pronostic:
2-0 Korda
Cota
1.44
Panathinaikos vs Ajax
Pronostic:
GG sau 3+
Cota
1.40
Maribor vs Vojvodina
Pronostic:
1X
Cota
1.26
Cota finala: 4.32
Profit: -4.00
Stake: 4
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro