Ponturi Pariuri Fotbal Real Madrid vs Atalanta

BETFAIR SPORTSBOOK

REAL MADRID - ATALANTA

In aceasta seara, de la ora 22:00, pe ”National Stadium” din Varsovia, Real Madrid si Atalanta se intalnesc in SuperCupa Europei. Partida va fi arbitrata de elvetianul Sandro Scharer, un central care in aceasta vara a condus si doua partide de la EURO 2024: Slovenia - Danemarca si Georgia - Portugalia.

REAL MADRID: Stiri, statistici, analiza si informatii

”Galacticii” vin dupa un sezon precedent de exceptie, castigand la pas campionatul in Spania si impunandu-se, fara prea mari emotii, in FINALA UEFA Champions League contra Borussiei Dortmund, scor 2-0.

cota2.ro

”Los Blancos” au disputat un turneu amical in Statele Unite, acolo unde au intalnit formatii de top precum AC Milan, FC Barcelona si Chelsea, bifand un succes si doua infrangeri.

Kylian Mbappe, noul jucator al celor de la Real Madrid, nu a fost prezent la acest turneu, insa este anuntat titular in meciul de diseara, unul in care poate bifa primul sau trofeu in tricoul formatiei spaniole. 

Real Madrid a castigat SuperCupa Europei de 5 ori in ultimii 22 de ani, cedand doar o singura data in acest interval de timp, mai exact in 2018, atunci cand ceda in fata rivalilor de la Atletico Madrid, dupa reprizele de prelungiri, scor 2-4.

Ancelotti va miza pe un 4-3-3 clasic la acest joc, cu o tripleta ofensiva absolut exceptionala, formata din Vinicius, Mbappe si Rodrygo. La mijlocul terenul, alaturi de Tchouameni si Valverde, era anuntat titular Camavinga, insa francezul a suferit o accidentare serioasa la antrenamentul de marti, iar locul sau in linia mediana va fi luat de Luka Modric.

ATALANTA: Stiri, statistici, analiza si informatii

”Bergamascii” au incheiat editia precedenta de Serie A pe un onorabil loc 4, insa marea performanta a fost obtinuta pe plan european, acolo unde si-au adjudecat trofeul UEFA Europa League dupa un ultim act cu Bayer Leverkusen, echipa pe care au invins-o la scor de ”forfeit”, gratie ”hattrick-ului” reusit de Ademola Lookman.

Atalanta a disputat trei amicale in perioada de pregatire, bifand doar rezultate modeste: 2-2 vs AZ Alkmaar, 1-4 vs Parma, meci in care Dennis Man a reusit o ”dubla”, si 0-3 vs St Pauli.

”La Dea” i-a transferat in aceasta vara pe Zaniolo (6.4 milioane de euro), De Ketelaere (22.0 milioane de euro), Ben Godfrey (8.0 milioane de euro), Ibrahim Sulemana (7.5 milioande de euro) si Mateo Retegui (22.0 milioane de euro). Atacantul venit de la Genoa a fost o solutie de ultim moment, asta dupa ce Scamacca si-a rupt ligamentele incrucisate si va lipsi pana in luna februarie.

Infirmeria Atalantei este si mai numeroasa, iar la meciul de diseara vor absenta si alti jucatori, precum Toloi, Scalvini si Zaniolo. Pe langa cei trei, Gasperini nu i-a adaugat in lot atat pe El Bilal Toure, cat si pe Teun Koopmeiners, olandezul mentionand ca vrea sa paraseasca echipa si sa plece la Torino, acolo unde este dorit insistent de Juventus.

Tehnicianul italian va miza pe o formula cu trei fundasi centrali si cu doua ”benzi”, Ruggeri si Zappacosta, care vor face atat faza de atac , cat si cea de aparare. Atacul va fi format din Lookman, De Ketalaere si Retegui, jucatori care in multe momente vor fi nevoiti sa se retraga pentru a crea superioritate in linia mediana.

Istoricul meciurilor directe dintre Real Madrid si Atalanta

Cele doua formatii s-au intalnit doar de doua ori pana in prezent, mai exact in sezonul 2020/2021 al UEFA Champions Leaague, acolo unde, in faza optimilor de finala, Real Madrid reusea sa se impuna cu scorul general de 4-1. 

Echipe probabile: Real Madrid - Atalanta

Real Madrid (4-3-3): Courtois - Carvajal, Militao, Rudiger, Mendy - Valverde, Tchouameni, Bellingham - Rodrygo, Mbappe, Vinicius

Atalanta (3-4-2-1): Musso - Djimsiti, Hien, Kolasinac - Zappacosta, Pasalic, Ederson, Ruggeri - Lookman, De Ketelaere - Retegui

Concluzie & Pronostic

Ma astept la un meci dominat in mare parte de Real Madrid, echipa care o sa asedieze, in multe momente, poarta lui Musso, goalkeeper care in sezonul trecut de UEFA Europa League a inregistrat un procentaj al mingilor parate de 76%. Consider ca in aceasta confruntare ar trebui sa bifeze cel putin trei parade, obiectiv usor de atins, tinand cont de tripleta din ofensiva ”galacticilor”.

Deasemenea, anticipez ca formatia lui Ancelotti sa-si adjudece trofeul in 90 de minute, avand in vedere diferenta uriasa de valoare dintre cele doua cluburi. Atalanta a fost o surpriza placuta in UEFA Europa League, insa Real Madrid este o echipa cu multa experienta pe plan european, iar in meciurile importante sunt foarte greu de invins. 

Pontul meu pentru meciul Real Madrid - Atalanta este ”1 & Portarul celor de la Atalanta sa realizeze minim 3 parade”, la o cota de 2.26, disponibila pe Betfair Sportsbook.

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Real Madrid vs Atalanta
Pronostic:
1 & Portarul celor de la Atalanta sa realizeze minim 3 parade
Cota
2.26
Cota finala: 2.26
Profit: 12.60
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro