Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.96

GetsBet

Leicester - Tottenham este ultimul meci al etapei cu numărul 1 din noul sezon de Premier League. Confruntarea de pe King Power Stadium este programată luni, 19 august, de la ora 22:00.

Deși echipa la care evoluează și Radu Drăgușin este favorită, pe King Power Stadium se anunță o nouă confruntare spectaculoasă între cele două formații, care au obiective diferite în acest sezon. „Vulpile” speră să evite retrogradarea, în timp ce Spurs visează la clasarea pe un loc de Liga Campionilor.

cota2.ro

Leicester s-a întors în Premier League la finalul sezonului trecut, când a câștigat fără emoții Championship. În cele 46 de etape, campioana Angliei din 2016 a bifat 31 de victorii, 4 remize și 11 înfrângeri și a strâns 97 de puncte. Principalul artizan al promovării a fost managerul Enzo Maresca. Italianul nu o va mai conduce însă pe Leicester în acest sezon pentru că a semnat cu Chelsea. În Championship a strălucit din nou Vardy. Atacantul ajuns la 37 de ani a marcat nu mai puțin de 18 goluri!

De cealaltă parte, Spurs începe al doilea sezon cu Ange Postecoglu pe bancă. Campionatul trecut, Tottenham a ratat la mustață locul 4. A avut 66 de puncte, cu două mai puține decât Aston Villa.

Leicester City și Tottenham Hotspur s-au întâlnit de 24 de ori în era Premier League, iar Spurs conduce la general cu scorul de 16-13, în timp ce restul de cinci partide s-au terminat la egalitate.

  • 8 din ultimele 10 meciuri Leicester - Tottenham s-au terminat cu pronosticul „Ambele marchează sau peste 2,5 goluri”

GetsBet oferă la pronosticul „Ambele marchează sau peste 2,5 goluri” pentru Leicester - Tottenham o cotă de @1.33

U Cluj și Sepsi sunt adversare în etapa cu numărul 6 din SuperLiga. Confruntarea de pe Cluj Arena e programată luni, 19 august, de la ora 19:00.

Se anunță un duel echilibrat la fel cum au fost mai toate între cele două echipe. Ambele au același obiectiv în acest sezon, calificarea în play-off. Și U Cluj și Sepsi au început bun de sezon cu un mic plus pentru gazde. „Șepcile roșii” sunt pe locul 3, cu nouă puncte, la două lungimi de liderul Universitatea Craiova.

De cealaltă parte, echipa lui Bernd Storck este pe poziția a 6-a, cu opt puncte. Partida de pe Cluj Arena va fi cea de a 5-a de când cele două echipe se află în primul eșalon. De fiecare dată, echilibrul a fost cuvântul de ordine. O victorie a fost obținută de U Cluj, trei de Sepsi, iar alt meci s-a terminat nedecis.

Rezultate U Cluj - Sepsi

  1. 0-0
  2. 1-0
  3. 0-0 (0-1 a.e.t)
  4. 1-2
  5. 0-1
  • 7 cornere maxim s-au acordat până acum în cele cinci confruntări directe U Cluj - Sepsi

GetsBet oferă la pronosticul „Sub 10,5 cornere” pentru U Cluj - Sepsi o cotă de @1.47


Am jucat acest pariu la GETSBET! Înregistrează-te și primești un pariu GRATUIT & FĂRĂ DEPUNERE!

Încaseză BONUSUL!
Leicester vs Tottenham
Pronostic:
Ambele marchează sau peste 2,5 goluri
Cota
1.33
U Cluj vs Sepsi
Pronostic:
Sub 10,5 cornere
Cota
1.47
Cota finala: 1.96
Profit: 9.60
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro