Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.90

GetsBet

Bodo/Glimt și Steaua Roșie Belgrad sunt adversare în play-off-ul Ligii Campionilor. Partida tur se joacă pe Aspmyra Stadion, din Bodo, marți, 20 august, de la ora 22:00.

Norvegienii forțează prima calificare din istorie în UEFA Champions League. Norocul nordicilor este că sunt în plin sezon și au disputat deja 19 etape. Bodo e lider în Norvegia, cu 41 de puncte, la cinci lungimi de urmăritoarea Brann. În campionat are 12 victorii, 5 egaluri și 2 eșecuri, plus o serie de 8 meciuri la rând fără înfrângere.

cota2.ro

De cealaltă parte, Steaua Roșie e de departe cea mai bună echipă din Serbia. Gruparea din Belgrad a jucat și sezonul trecut în Liga Campionilor, dar a terminat grupa pe locul 4, după Leipzig, Manchester City și Young Boys. Steaua Roșie e și ea în plin sezon competițional. A jucat până acum cinci meciuri, în care a înregistrat 4 succese și 1 o remiză. În cele patru din cele cinci meciuri de campionat, Steaua Roșie a marcat de fiecare dată.

Bodo/Glimta intrat în competiție din turul 2 preliminar al Ligii Campionilor, unde nu a avut probleme să treacă RFS, pe care a învins-o cu scorul general de 7-1. A urmat apoi dubla cu Jagellonia, pe care a învins-o cu 1-0 în deplasare și 4-1 pe teren propriu.

În ceea ce îi privește pe sârbi, aceștia au intrat automat în play-off-ul Champions League.

GetsBet oferă la pronosticul „Ambele marchează sau peste 2,5 goluri” pentru Bodo/Glimt - Steaua Roșie Belgrad o cotă de @1.41

Tot marți, 20 august, se joacă și prima manșă a dublei depe ruta non-campioanelor dintre Lille și Slavia Praga. Duelul din Franța are loc începând cu ora 22:00.

Gazdele vin cu ascendent moral după ce au reușit să dea lovitura în turul 3 preliminar, acolo unde au eliminat Fenerbahceul lui Jose Mourinho. În tur, Lille a câștigat cu 2-1 și a pierdut returul cu 0-1. Șansa le-a surâs însă francezilor la loviturile de departajare. În afara de dubla cu turcii, Lille a mai jucat un singur meci oficial. E vorba de prima etapa de Ligue 1, în care s-a impus în deplasarea de la Reims, scor 2-0.

De cealaltă parte, Slavia Praga a trebuit și ea să mai treacă de un tur pentru a ajuns în play-off. Adversară i-a fost Royal Union SG, pe care a eliminat-o cu scorul general de 4-1. Cehii au început deja de ceva timp campionatul. În cele cinci etape scurse până acum, Slavia a acumulat 13 puncte, la fel ca a doua clasată, Viktoria Plzen, și cu două mai puține decât liderul Sparta Praga. Slavia are 4 victorii și 1 egal și un golaveraj de 9-1.

Cele două formații s-au mai întâlnit de două ori până acum, în 2009, în grupele Europa League. Atunci, francezii au câștigat cu 3-1 acasă și cu 5-1 în deplasare.

GetsBet oferă la pronostiul „Peste 1,5 goluri” în Lille - Slavia Praga o cotă de @1.35


Am jucat acest pariu la GETSBET! Înregistrează-te și primești un pariu GRATUIT & FĂRĂ DEPUNERE!

Încaseză BONUSUL!
Bodo/Glimt vs Steaua Roșie Belgrad
Pronostic:
Ambele marchează sau peste 2,5 goluri
Cota
1.41
Lille vs Slavia Praga
Pronostic:
Peste 1,5 goluri
Cota
1.35
Cota finala: 1.90
Profit: 9.00
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro