Ponturi Pariuri Fotbal Modern Sport vs Enppi

Fortuna

Modern Sport și Enppi luptă pentru un loc în semifinalele Cupei Egiptului. Meciul este programat marți, 20 august, de la ora 21:00.

Premier League, campionatul Egiptului s-a terminat, astfel că cine va câștiga acest meci va da piept în careul de ași cu învingătoarea sfertului El Ismaily - Smouha.

cota2.ro

Modern Sport a făcut un sezon foarte bun. A terminat pe locul 5, cu 54 de puncte, cu două mai puțin decât Zamalek, echipa care a terminat pe 3. În campionat a obținut 14 victorii, 12 egaluri și 8 înfrângeri. Golaverajul a fost 40-28. În ultima etapă a obținut o victorie importantă, cu Al Ahly, care era matematic campioană, scor 2-1.

De cealaltă parte, Enppi a terminat campionatul cu un egal, scor 0-0, la Pharco. În Premier League a încheiat pe locul 9, cu 45 de puncte, obținute din 11 victorii, 12 remize și 11 eșecuri. Golaverajul a fost pe plus, dar la limită, 38-37.

Va fi cea de-a noua confruntare directă dintre Modern Sport și Enppi. Avantajul este de partea gazdelor din această seară. În campionat, cele două formații s-au întâlnit de 6 ori. De 4 ori s-a impus Modern Sport și de 2 ori a câștigat Enppi.

În Cupa Egiptului s-au întâlnit de două ori, în 2022 și în 2023. Prima dată a câștigat Modern Sport, scor 2-1. Un an mai târziu, Modern Sport a obținut din nou victoria, la loviturile de departajare.

  • 6 meciuri a pierdut Modern Sport de la începutul lui 2024

Enppi traversează o formă extrem de proastă. Înaintea duelului din cupă cu Modern Sport are o serie de 8 meciuri la rând fără victorie, dintre care trei au fost înfrângeri. Ultimul succes al oaspeților datează din 22 iunie și a fost obținută în campionat, scor 1-0, acasă, cu El Gouna, formație care a încheiat sezonul pe locul 12.

Fortuna oferă la pronosticul „1 solist” pentru Modern Sport - Enppi o cotă de @2.22

Am jucat acest pariu la FORTUNA!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS FĂRĂ DEPUNERE 50 de Lei!

Obține BONUSUL INSTANT
Modern Sport vs Enppi
Pronostic:
1 solist
Cota
2.22
Cota finala: 2.22
Profit: 12.20
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro