Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.80

Casa Pariurilor

Midtjylland și Slovan Bratislava se luptă pentru un loc în UEFA Champions League. Prima manșă a dublei din play-off e programată miercuri, 21 august, de la ora 22:00.

Gazdele sunt favorite având în vedere forma bună pe care o traversează. Campioana Danemarcei. Midtjylland e fără eșec în primele nouă meciuri oficiale din acest sezon, dar, ce-i drept, cu aceeași performanță se laudă și slovacii. Până acum, pe teren propriu, Midtjylland a obținut doar victorii și n-a primit niciun gol. A ajuns în play-off după ce a trecut de Santa Coloma (4-0, la general) și de Ferencvaros (3-1, la general).

cota2.ro

De cealaltă parte, Slovan a jucat un tur în plus pentru a fi față în față cu o calificare în grupele UEFA Champions League. Slovacii au trecut de Struga (6-3), Cejle (6-1) și APOEL (2-0). Duelul de pe MCH Arena va fi primul din istorie între Midtjylland și Slovan Bratislava.

Casa Pariurilor oferă la pronosticul „Midtjylland câștigă cel puțin o repriză” pentru Midtjylland - Slovan Bratislava o cotă de @1.33

Pyramids o înfruntă pe El Gouna în sferturile de finală ale Cupei Egiptului. Partida de pe 30 June Stadium din Cairo e programată miercuri, 20 august, de la ora 21:00.

Pyramids are ca obiectiv câștigarea Cupei Egiptului, după ce a ratat pe final câștigarea campionatului în fața echipei care deținea de anul trecut trofeul, Al Ahly.

În campionat, Pyramids a învins-o de fiecare dată pe El Gouna. A fost 1-0 pe teren propriu și 4-0 în deplasare. Deși a terminat pe locul 2, cu 79 de puncte, la șase lungimi de campioana Al Ahly, Pyramids e o echipă în formă. Va primi vizita lui El Gouna după o serie de trei victorii consecutive.

De cealaltă parte, El Gouna are și ea două victorii la rând, dar ambele obținute contra unor echipe deja retrogradate: Baladiyyat (2-1) și Al Mokawoon (1-0). Oaspeții de pe 30 June Stadium au terminat campionatul pe locul 12, cu 39 de puncte.

Casa Pariurilor oferă la pronosticul „1 solist” pentru Pyramids - El Gouna o cotă de @1.35


Am jucat acest pariu la CASA PARIURILOR! Înregistrează-te online și primești 600 de Lei BONUS!

ÎNCASEAZĂ BONUSUL
Midtjylland vs Slovan Bratislava
Pronostic:
Midtjylland câștigă cel puțin o repriză
Cota
1.33
Pyramids vs El Gouna
Pronostic:
1 solist
Cota
1.35
Cota finala: 1.80
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro