Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.08

Fortuna

LASK Linz - FCSB este cu siguranță unul dintre cele mai atractie meciuri din preliminariile Europa League. Manșa tur se joacă în Austria, joi, 22 august, de la ora 20:00.

Austriecii se anunță a fi o nucă tare pentru campioana României. A terminat pe locul 3 sezonul trecut în Bundesliga din Austria motiv pentru care a intrat direct în play-off-ul UEL. Sezonul trecut, LASK Linz a câștigat play-off-ul Europa League, după ce a trecut de Zrinjski cu scorul general de 3-2. În grupe a terminat însă pe ultimul loc, după Liverpool, Toulouse și Saint Gilloise. La fel ca FCSB, LASK a început sezonul. Are două victorii și două înfrângeri. Interesant e că succesele au venit în deplasare, iar eșecurile pe teren propriu.

cota2.ro

De cealaltă parte, FCSB a picat în play-off-ul UEL, deși avea ca obiectiv grupele UCL, după ce a pierdut la general cu Sparta Praga, scor 3-4. Obiectivul european a făcut-o pe campioana României să neglijeze competiția internă. E pe locul 13, cu doar cinci puncte, după doar cinci meciuri jucate în SuperLiga.

Ceea ce am remarcat în acest început de sezon la FCSB este apetitul ofensiv al roș-albaștrilor, chiar dacă aceștia nu au reușit de prea multe ori să transforme ocaziile în gol. Apetitul ofensiv al echipei lui Charalambous a adus și multe lovituri de la colț pentru campioana en-titre.

  • în 9 din ultimele 10 meciuri oficiale, FCSB a beneficiat de cel puțin 4 cornere

Fortuna oferă la pronosticul „Total cornere oaspeții: 3,5+” pentru LASK Linz - FCSB o cotă de @1.65

Tot în play-off-ul UEFA Europa League, dar de la ora 20:30, începe prima manșă a dublei dintre PAOK Salonic și Shamrock Rovers.

PAOK ar fi putut fi adversara FCSB-ului în play-off-ul Champions League, dar la fel ca trupa lui Charalambous a ratat calificarea și șansa de a accede în grupele celei mai importante competiții intercluburi. Campioana Greciei a fost eliminată de Malmo, după ce a luat golul decisiv în prelungiri.

Vizibil afectată de eliminarea din Liga Campionilor, trupa antrenată de Răzvan Lucescu a avut parte de un de debut complicat în campionat, acolo unde a reușit să se impună în cele din urmă, scor 3-2, cu Panserraikos.

În Europa League, elenii ar trebui să se califice fără nicio problemă și ar trebui să rezolve calificarea încă din tur. Adversarii lor, irlandezii de la Shamrock Rovers, au daor două calificări în grupe în 125 de istorie. Ultima prezență e cea din 2022 în grupele Confernece League. A treia va veni chiar dacă pierde cu PAOK, pentru că va ajunge iar în Conference.

Interesant e că, la prima prezență în grupe din istorie, în 2011, Shamrock a întâlnit-o chiar pe PAOK în Europa League. Irlandezii au pierdut însă ambele dueluri cu elenii, 1-2 și 1-3.

Fortuna oferă la pronosticul „1 & peste 1,5 goluri” la PAOK Salonic - Shamrock Rovers o cotă de @1.26

Am jucat acest pariu la FORTUNA!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS FĂRĂ DEPUNERE 50 de Lei!

Obține BONUSUL INSTANT
LASK Linz vs FCSB
Pronostic:
Total cornere oaspeții: 3,5+
Cota
1.65
PAOK vs Shamrock Rovers
Pronostic:
1 & peste 1,5 goluri
Cota
1.26
Cota finala: 2.08
Profit: -4.00
Stake: 4
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro