Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.92

GetsBet

Campioana Germaniei intră în scenă în noul sezon de Bundesliga. În prima etapă, Bayer Leverkusen joacă pe terenul Borussiei Monchengladbach, vineri, 23 august, de la ora 21:30.

Formația gazdă trebuie să spele rușinea din sezonul trecut, când s-a salvat in extremis de la retrogradare. Doar un punct a avut Gladbach peste zona fierbinte a clasamentului. Curios, conducerea clubului l-a păstrat la cârma echipei pe Gerardo Seoane, care, în campionatul trecut, n-a câștigat decât 10 meciuri.

cota2.ro

Leverkusen are o misiune foarte grea în noul sezon. Nu doar că este campioana en-titre și trebuie să își apere titlul, dar trebuie reamintit faptul că a câștigat Bundesliga fără nicio înfrângere! Rămâne de văzut dacă și cât timp își mai poate prelungi invincibilitatea. Singurul eșec din precedentul sezon a fost în finala Europa League, scor 0-3, cu Atalanta.

Echipa lui Xabi Alonso pare să fi rămas aceeași echipă spectaculoasă și în amicale și în Supercupa Germaniei, cu Stuttgart, pe care a câștigat-o la penalty-uri, după 2-2 la finalul celor 120 de minute. Bayer a primit gol de fiecare dată. În pregătire a făcut 1-1 cu Betis, 1-4 cu Arsenal și 2-2 cu Lens.

  • 8 din ultimele 10 meciuri directe Gladbach - Leverkusen au fost cu peste 2,5 goluri marcate

GetsBet oferă la pronosticul „Peste 2,5 goluri” în Borussia Monchengladbach - Bayer Leverkusen o cotă de @1.50

Sevilla și Villarreal sunt două echipe care își doresc să prindă Europa la finalul acestui sezon. Cele două se întâlnesc pe Ramon Sanchez Pizjuan în etapa a doua din LaLiga, vineri, 23 august, de la ora 22:30.

Andaluzii rămân echipa ofensivă pe care o știm. A jucat șase meciuri de verificare în vară, în care a câștigat de trei ori și de alte trei ori a pierdut. Vine după un campionat modest și speră să șteargă imaginea proastă lăsată în 2023-2024, când a terminat pe poziția a 14-a. Și în prima etapă a fost protagonista unui meci spectaculos, dar pe care n-a reușit să îl câștige. Sevilla a făcut 2-2 în deplasarea de la Las Palmas.

De cealaltă parte, Villarreal a jucat și ea șase amicale, dar a câștigat numai unul, cu Sion, scor 3-1. Nici Villarreal nu joacă sezonul acesta în Europa, dar speră ca acest lucru să nu se mai întâmple de la anul. A terminat LaLiga pe locul 8. De data aceasta a început promițător pentru că nu a avut deloc un meci ușor. A primit vizita lui Atletico Madrid în runda inaugurală, cu care a făcut egal, 2-2.

  • 10 din ultimele 12 partide Sevilla - Villarreal au avut „peste 1,5 goluri marcate”

GetsBet oferă la pronosticul „Peste 1,5 goluri” în Sevilla - Villarreal o cotă de @1.28


Am jucat acest pariu la GETSBET! Înregistrează-te și primești un pariu GRATUIT & FĂRĂ DEPUNERE!

Încaseză BONUSUL!
Borussia Monchengladbach vs Bayer Leverkusen
Pronostic:
Peste 2,5 goluri
Cota
1.50
Sevilla vs Villarreal
Pronostic:
Peste 1,5 goluri
Cota
1.28
Cota finala: 1.92
Profit: 4.60
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro