Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.13

BETANO

Real Madrid și Real Valladolid se înfruntă astăzi, de la ora 18:00, în runda secundă din La Liga. Real Madrid vine după un sezon de vis, încununat cu Liga Campionilor și cu titlul în Spania. De parcă nu erau suficient de buni, madrilenii au reușit și transferul verii. L-au convins pe Kylian Mbappe să vină pe Santiago Bernabeu. O altă veste bună a venit la nivelul băncii tehnice. Au existat mai multe zvonuri cu privire la o eventuală plecare a lui Carlo Ancelotti. Italianul a rămas pe poziție. Real a început stagiunea cu un nou trofeu, victorie 2-0 în Supercupa Europei, în fața Atalantei. În La Liga au remizat pe terenul celor de la Mallorca. Barcelona are deja 6 puncte, așa că o victorie astăzi este obligatorie.

Real Valladolid este una dintre nou-promovatele din La Liga. Mai exact, formația cu cel mai modest lot. Antrenorul Paulo Pezzolano nu își poate propune altceva decât salvarea de la retrogradarea. Debutul a fost unul reușit, victorie cu 1-0 împotriva lui Espanyol. Doar că partida s-a jucat pe teren propriu, iar adversara a fost tot o nou-promovată.

cota2.ro

•⁠ ⁠lotul lui Real Madrid este cotat la 1,34 miliarde de euro. Cel al lui Real Valladolid valorează doar 46.40 milioane

•⁠ ⁠Real Madrid a câștigat ultimele 5 meciuri directe contra lui Real Valladolid. Nu a primit niciun gol în acest interval 

•⁠ ⁠cel mai recent meci direct a avut loc pe 2 aprilie 2023. Real Madrid se impunea cu 6-0

•⁠ ⁠Kylian Mbappe a spart deja gheața în tricoul lui Real Madrid, gol în triumful din Supercupa Europei.

Pe Betano, cota pentru victoria lui Real Madrid în handicap asiatic -1.5 este @1.50.

______________________________

Fiorentina și Venezia sunt adversare astăzi, de la ora 19:30, în runda secundă din Serie A. Eșecul suferit în finala Conference League, 0-1 în fața lui Olympiakos, după prelungiri, a zdruncinat serios lucrurile la Fiorentina. Pe bancă a fost instalat Raffaele Palladino. Noul antrenor a fost răsfățat cu cea mai costisitoare campanie de transferuri din istoria clubului, 50 de milioane de euro investite în achiziții. Printre noii veniți se numără portarul David De Gea, atacantul Moise Kean, mijlocașul ofensiv Albert Gudmundsson sau fundașul central Marin Pongragic. În prima rundă, Fiorentina a scos o remiză pe terenul celor de la Parma, scor 1-1.

Venezia este nou-promovată în Serie A. Paolo Vanoli, antrenorul care a reușit performanța, a plecat la Torino în vară. Locul i-a fost luat de Eusebio Di Francesco. Lotul este unul modest, cu doar 3 fotbaliști cotați la peste 5 milioane de euro. Ghinionul face ca 2 dintre ei sa fie accidentați: atacantul Joel Pohjanpalo și mijlocașul central Gianluca Busio. În runda inaugurală, Venezia a pierdut clar pe terenul lui Lazio, scor 1-3.

•⁠ ⁠cel mai recent meci direct a avut loc în aprilie 2022. Fiorentina se impunea cu 1-0

•⁠ ⁠joi, Fiorentina a remizat 3-3 cu Akademia Puskas în play-off-ul Conference League. O statistică sare în ochi. Formația viola a avut nu mai puțin de 15 cornere

•⁠ ⁠în anul 2024, Fiorentina a pierdut doar două meciuri pe teren propriu, împotriva granzilor Inter și AC Milan 

•⁠ ⁠286.45 milioane de euro valorează lotul celor de la Fiorentina. Venezia este cotată la 62.83 milioane.

Pe Betano, cota pentru victoria Fiorentinei este @1.42.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Real Madrid vs Real Valladolid
Pronostic:
Real Madrid -1.5 handicap asiatic
Cota
1.50
Fiorentina vs Venezia
Pronostic:
1
Cota
1.42
Cota finala: 2.13
Profit: -7.00
Stake: 7
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro