Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.80

WINBET

Viborg și Lyngby sunt cele două formații care trag cortina peste etapa a 6-a din SuperLiga Danemarcei. Partida are loc luni, 26 august, de la ora 20:00.

Niciuna dintre cele două echipe nu are un start bun de sezon. Sunt vecine în subsolul clasamentului. Viborg este pe locul 10 cu două puncte, la fel ca Lybgby, care e a 11-a. Cele două, alături de ultima clasată Vejle, sunt singurele formații din Danemarca ce nu au bătut pe nimeni până acum.

cota2.ro

Diferența dintre Viborg și Lyngby o face până acum golaverajul, deși ambele sunt pe minus. Viborg a marcat 9 goluri și a primit 13 în primele cinci runde, în timp ce Lyngby a punctat de 3 ori și a încasat 8 goluri.

Totuși, cele două echipe nu se menajează deloc când se întâlnesc în meciurile directe. În ultimii șapte ani, Viborg și Lyngby s-au întâlnit de nouă ori și, de fiecare dată, s-au marcat cel puțin 2 goluri!

WinBet oferă la pronosticul „Peste 1,5 goluri” în Viborg - Lyngby o cotă de @1.20

FC Argeș - Csikszereda este un meci programat în etapa a 4-a din Liga 2. Confruntarea din Trivale are loc luni, 26 august, de la ora 17:00.

Cele două formații au un început de campionat diametral opus. Alb-violeții sunt pe locul 13, cu doar patru puncte, obținute din 1 victorie, 1 egal și 1 înfrângere. De cealaltă parte, ciucanii au pornit ca din tun în Liga 2 din România. Sunt pe locul 2, cu 9 puncte, unul mai puțin decât CSM Slatina, dar pot ocupa fotoliul de lider dacă ar reuși să se impună la Pitești.

În primele trei runde, ciucanii au marcat o grămadă de goluri și au reușit să câștige fiecare meci. A fost 3-1 cu Ceahlăul, 4-1 cu Viitorul Tg. Jiu și 4-1 cu Câmpulung.

Cele două formații s-au întâlnit o singură dată în sezonul regulat din ediția 2023-2024. Atunci, Csikszereda a reușit să câștige meciul cu piteștenii și să se impună cu scorul de 2-1.

WinBet oferă la pronosticul „Peste 0,5 goluri Csikszereda” pentru FC Argeș - Csikszereda o cotă de @1.50

Am jucat acest pariu la WINBET! Înregistrează-te și tu și vei primi 600 de Lei Bonus FĂRĂ RULAJ!

ÎNCASEAZĂ BONUSUL
Viborg vs Lyngby
Pronostic:
Peste 1,5 goluri
Cota
1.20
FC Argeș vs Csikszereda
Pronostic:
Peste 0,5 goluri Csikszereda
Cota
1.50
Cota finala: 1.80
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro