Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.92

BETANO

Galatasaray și Young Boys Berna dispută astăzi, de la ora 22:00, manșa decisivă a play-off-ului din Liga Campionilor. Galatasaray a investit enorm în ultimii ani. A reușit să câștige bătălia internă contra lui Fenerbahce, dar e prea puțin. Lotul actual e formidabil. Conține vedete precum Icardi, Mertens, Torreira sau Ziyech. Fotbaliști precum Michy Batshuayi nu prind echipa de start, dar pot decide oricând o dispută. A fost și cazul meciului tur cu Young Boys, pierdut de turci cu 2-3. Introdus în repriza secundă, atacantul belgian a marcat o dublă. În campionat, Galatasaray a pornit bine, două victorii în primele două runde. Pentru a-și crește șansele la calificarea în Champions League, gruparea Cim-Bom și-a amânat partida din week-end. 

Young Boys Berna nu are forța financiară a turcilor, investind puțin peste un milion de euro în actuala perioadă de mercato. A câștigat ultimul titlu în Elveția, dar startul în noua stagiune nu e cel așteptat. Asta și pentru că în vară a fost instalat un nou antrenor, Patrick Rahmen. Trupa din Berna ocupă ultima poziție în campionat, doar două puncte obținute în primele 5 etape. Victoria din turul cu Galatasaray a fost adjudecată și cu o doză de șansă, dintr-un penalty controversat dictat în minutul 86.

cota2.ro

•⁠ ⁠20 de ocazii de gol, 9 șuturi pe poartă și 7 cornere a avut Galatasaray în manșa tur contra lui Young Boys

•⁠ ⁠dominantă a fost prestația lui Galatasaray și în singurul meci jucat pe teren propriu în acest sezon, victoria 2-1 cu Hataysor: 66% posesie, 29 de ocazii, 11 șuturi pe spațiul porții și 12 cornere

•⁠ ⁠ultima în campionatul Elveției, Young Boys are și cea mai slabă apărare: 13 goluri primite în 5 partide 

•⁠ ⁠210.50 milioane de euro valorează lotul lui Galatasaray. Cel al lui Young Boys Berna e cotat la sub 64 de milioane

•⁠ ⁠în această vară, Galatasaray a reușit cel mai scump transfer din istoria clubului. A plătit 18 milioane de euro pentru brazilianul Gabriel Sara.

Pe Betano, cota pentru calificarea lui Galatasaray este @1.50.

____________________________

Rayo Vallecano și Barcelona se înfruntă astăzi, de la ora 22:30, în runda cu numărul 3 din La Liga. Rayo Vallecano a încheiat sezonul trecut prima deasupra liniei retrogradării. Antrenorul Iñigo Pérez, instalat în februarie 2024, nici nu putea spera la mai mult în condițiile unui lot îmbătrânit, printre cele mai slabe din La Liga. Perioada de mercato nu a adus nimic nou, niciun euro investit. Rayo vine după un meci chinuitor pentru fanii fotbalului. A remizat 0-0 cu Getafe, partidă în care NU a fost expediat nici măcar un șut pe spațiul porților. Niciodată în istorie, cel puțin din momentul în care Opta a început să țină socoteala, nu a existat un astfel de duel în prima ligă spaniolă. Accidentat, fundașul Andrei Rațiu are șanse mici să apară astăzi în echipa lui Vallecano.

În ciuda problemelor de ordin financiar, Dani Olmo încă așteptând înregistrarea contractului, Barcelona s-a mișcat bine în startul sezonului. A avut două meciuri grele, deplasare la Valencia și acasă cu Bilbao. Le-a câștigat pe ambele, cu același scor, 2-1, și e singura formație cu punctaj maxim. La nivel de joc se văd deja câteva idei aduse de Hansi Flick. Neamțul vrea un fotbal mai direct, o mică îndepărtare de la "tiki-taka" din era lui Xavi. Cei mai buni oameni în primele runde au fost Robert Lewandoski, 3 goluri marcate, și Lamine Yamal. Senzația de la Euro 2024 s-a întors cu chef și la club. A înscris un gol și a oferit o pasă decisivă.

•⁠ ⁠Barcelona a câștigat cu 3-0 ultimul meci disputat împotriva lui Rayo Vallecano 

•⁠ ⁠31 de ocazii și-a creat Barcelona în primele două etape. Rayo Vallecano a avut doar 15 oportunități 

•⁠ ⁠lui Robert Lewandoski îi plac disputele contra lui Rayo Vallecano. A marcat de două ori în poarta adversarilor de azi

•⁠ ⁠876.50 milioane de euro valorează lotul lui FC Barcelona. Cel al lui Rayo Vallecano este cotat la 69.35 milioane.

Pe Betano, cota pentru Niciun pariu pe egal - Barcelona - este @1.28.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Galatasaray vs Young Boys
Pronostic:
Galata se califică
Cota
1.50
Rayo Vallecano vs Barcelona
Pronostic:
Barcelona DNB
Cota
1.28
Cota finala: 1.92
Profit: -7.00
Stake: 7
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro