Ponturi Pariuri Fotbal Slovan Bratislava vs Midtjylland

Fortuna

Slovan Bratislava și Midtjylland se luptă pentru un loc pe tabloul principal din UEFA Champions League. Returul din Slovacia pornește de la scorul de 1-1 și e programat miercuri, 28 august, de la ora 22:00.

Campioana Slovaciei este o echipă în formă. În 12 meciuri oficiale nu a pierdut niciodată. Cu toate acestea, tot danezii sunt cei care pornesc cu prima șansă la calificare. Slovan Bratislava a ajuns în play-off-ul Ligii Campionilor după ce a trecut de APOEL Nicosia, după ce s-a impus cu scorul general de 2-0. Înainte să primească vizita lui Midtjylland în decisivul din Liga Campionilor, Slovan a jucat în campionat cu Bansak Bystrica, pe care a învins-o cu 2-0.

cota2.ro

Deși pleacă cu prima șansă, campioana din Danemarca nu va avea o misiune simplă, iar returul de pe „Tehelne pole” se anunță echilibrat. Interesant e că Midtjylland e într-o situație asemănătoare cu cea a lui Slovan. Nici nordicii nu au pierdut deloc de la începutul sezonului 2024-2025. Midtjylland are o serie de invincibilitate de 11 meciuri. Și campioana din Danemarca s-a încărcat moral înaintea meciului care o poate duce pe tabloul principal al UCL, s-a impus cu scorul de 3-2 în fața lui Sonderjyske.

Midtjylland a avut o misiune ceva mai complicată să ajungă în play-off-ul Ligii Campionilor. A trecut însă fără prea mari emoții de un adversar incomod așa cum este Ferencvaros. A fost 2-0 în Danemarca și 1-1 pe terenul campioanei Ungariei.

Slovan Bratislava - Midtjylland va fi doar a doua confruntare din istorie între cele două formații. Trebuie remarcat faptul că s-au marcat goluri doar în actul secund. Primii care au punctat au fost slovacii, prin Blackman, în minutul 59. Nordicii au restabilit egalitatea prin rezerva Chilufya, cu 11 minute înainte de fluierul final.

Fortuna oferă la pronosticul „Pauză sau final X” pentru Slovan Bratislava - Midtjylland o cotă de @1.74


Am jucat acest pariu la FORTUNA!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS FĂRĂ DEPUNERE 50 de Lei!

Obține BONUSUL INSTANT
Slovan Bratislava vs Midtjylland
Pronostic:
Pauză sau final X
Cota
1.74
Cota finala: 1.74
Profit: 7.40
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro