Ponturi Pariuri Fotbal Girona vs Osasuna

UNIBET

GIRONA - OSASUNA

In aceasta seara, de la ora 20:00, pe ”Estadio Municipal de Montilivi”, Girona primeste vizita celor de la Osasuna, intr-un meci din cadrul rundei cu numarul 3, din La Liga.

  • Partida va fi condusa de Francisco Hernandez Maeso, central care in prima etapa a arbitrat jocul de pe ”Estadio de Gran Canara”, dintre Las Palmas si FC Sevilla, meci incheiat la egalitate, scor 2-2.

GIRONA: Stiri, statistici, analiza si informatii

Formatia lui Michel vine dupa un sezon precedent absolut colosal, incheiat pe pozitia a treia, in spatele gigantilor Real Madrid si FC Barcelona, inregistrand a doua cea mai buna ofensiva din campionat (85 goluri marcate).

cota2.ro

Girona a debutat in noul sezon pe terenul celor de la Betis, echipa in fata careia a obtinut un rezultat de egalitate, gratie reusitei semnate de tanarul olandez, Gabriel Misehouy, in minutul 72.

In runda precedenta, pe ”Metropolitano”, desi jocul Gironei a aratat destul de bine in multe momente, a fost invinsa clar de Atletico Madrid, echipa care s-a impus la scor de ”forfeit”.

In lotul gazdelor au avut loc numeroase schimbari, iar printre cele mai importante schimbari se numara jucatori precum Dovbik, Garcia, Yan Couto sau Savinho. Au fost adusi multi jucatori pentru a sublini jucatorii care au parasit echipa, iar cele mai sonore nume sunt cele ale lui Oriol Romeu, Bryan Gil, Nojan Miovski, Abel Ruiz si Donny van de Beek.

Antrenorul spaniol va miza in aceasta seara pe o formula cu trei atacanti, similara cu cea folosita in ultima etapa. Singura modificare poate aparea in flancul drept al atacului, acolo unde Tsygankov poate fi inlocuit cu Portu, jucator care a aratat bine in prima runda.

OSASUNA: Stiri, statistici, analiza si informatii

Osasuna a incheiat editia precedenta pe pozitia a 11-a, la numai putin de 12 puncte distanta fata de locurile de cupe europene. In cele 19 deplasari din sezonul trecut, formatia din Pamplona a inregistrat 6 victorii, 4 remize si 9 infrangeri, incasand numai putin de 30 goluri.

Elevii lui Vicente Moreno au debutat in noul campionat cu o remiza norocoasa pe propriul teren contra celor de la Leganes, scor 1-1. ”Los pepineros” au deschis scorul prin Juan Cruz, in minutul 22, iar egalarea gazdelor a venit tarziu, in ultimul sfert de ora, dupa un ghinion teribil al portarului Juan Soriano.

In runda precedenta, ”Los Rojillos” au primit vizita celor de la Mallorca, echipa care in prima etapa a reusit sa remizeze cu campioana en-titre, Real Madrid, scor 1-1. In urma unui joc destul de deschis, gazdele aveau sa se impuna la limita, scor 1-0, gratie reusitei semnate de Ruben Garcia, in minutul 55.

Osasuna nu a cheltuit prea mult in aceasta vara, ci din contra, a scos un profit excelent in urma plecarii fundasului David Garcia in Qatar, la Al-Rayyan, pentru numai putin de 8.8 milioane de euro. Cele mai importante noutati din cadrul lotului sunt Abel Bretones, jucator transferat de la Real Oviedo pentru numai putin de 2.8 milioane de euro, respectiv Bryan Zaragoza, jucator imprumutat de la Bayern Munchen pentru tot sezonul, in schimbul a 250.000 de euro.

Tehnicianul oaspetilor va miza in aceasta seara pe acelasi 4-5-1 din runda precedenta, o formatie care se transforma intr-un 4-3-3 pe faza ofensiva, asta deoarece Zaragoza si Garcia urca mult mai mult in benzi.

Istoricul meciurilor directe dintre Girona si Osasuna

In sezonul trecut trecut, formatia lui Michel s-a impus in ambele manse, marcand numai putin de 6 goluri. In duelul din tur, disputat pe ”Estadio El Sadar”, Girona a castigat cu scorul de 4-2, in urma unui joc in care Osasuna conducea in minutul 55 cu 2-1, gratie ”dublei” lui Budimir. La retur, pe ”Estadio Municipal de Montilivi”, ”Blanquivermellii” s-au impus cu scorul de 2-0, dupa o confruntare dominata de la un cap la altul de formatia gazda.

Echipe probabile: Girona - Osasuna

Girona (4-3-3): Gazzaniga - Martinez, Lopez, Blind, Gutierrez - Martin, Romeu, Herrera - Portu, Ruiz, Gil

Osasuna (4-5-1): Herrera - Areso, Catena, Herrando, Bretones - Garcia, Moncayola, Oroz, Torro, Zaragoza - Budimir

Concluzie & Pronostic

Pentru acest meci am ales sa mizez pe doi jucatori tineri, care au aratat foarte bine in primele doua etape, desi nu s-au aflat pe lista marcatorilor. Primul este Bryan Gil, jucator pe care Girona l-a imprumutat de la Tottenham. In duelurile cu Betis si Atletico Madrid, atacantul spaniol a bifat numai putin de 8 ocazii de gol, inregistrand o medie de 4.21 oportunitati per 90 de minute de joc. Gil este un jucator iute, cu un dribling foarte bun, cu executii excelente, atat de la distanta, cat si din interiorul suprafetei de pedeapsa.

In tabara cealalta il avem pe ”decarul” Aimar Oroz, un jucator tehnic, cu suturi foarte bune, cu un dribling exceptional si unul dintre principalii desemnati la faze fixe. In jocurile cu Leganes si Mallorca a inregistrat numai putin de 9 suturi, dintre care 3 au prins spatiul portii. Ma astept ca si in aceasta seara sa-si creeze cel putin o oportunitate de a inscrie, mai ales ca Osasuna e o echipa care mizeaza mult pe faze fixe.

Pontul meu pentru meciul Girona - Osasuna este ”Bryan Gil 2+ suturi & Aimar Oroz 1+ suturi”, la o cota de 2.04, disponibila pe Unibet.

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU FĂRĂ RISC de 500 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Girona vs Osasuna
Pronostic:
Bryan Gil 2+ suturi & Aimar Oroz 1+ suturi
Cota
2.04
Cota finala: 2.04
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro