Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.12

Fortuna

Oțelul și Sepsi sunt adversare în primul meci al rundei cu numărul 8 din SuperLiga. Partida de la Galați e programata vineri, 30 august, de la ora 21:00.

Echipa lui Dorinel Munteanu a început în forță campionatul și e neînvinsă în primele 6 runde. 6 pentru ca meciul cu CFR Cluj a fost amânat. Moldovenii se lauda cu cea mai buna defensivă din campionat. Au primit doar trei goluri pana în prezent. Prin urmare, Oțelul este pe locul 4, cu 12 puncte.

cota2.ro

De cealaltă parte, covasnenii, care, ca în fie care an au aspirații la play-off, sunt într-o cădere aproape inexplicabilă. Înaintea etapei, echipa lui Bernd Storck e pe locul 10, cu 8 puncte. Golaverajul e negativ, 7-10.

Gazdele vin după 0-0 cu Petrolul, dar acest rezultat nu deranjează având în vedere contextul și faptul ca Oțelul și-a menținut o serie uluitoare de invincibilitate. Trupa lui Dorinel Munteanu n-a mai pierdut din finalul play-out-ului trecut, când era lipsită de grijile retrogradării, mai exact pe 19 mai, scor 0-2, cu U Cluj.

În schimb, Sepsi are o serie pe care putina lume o anticipa. Covasnenii au ajuns la 5 meciuri la rând fără victorie. Ultimul succes datează din 22 iulie, scor 2-1, cu nou-promovata Buzău. Ediția trecută au fost meciuri echilibrate intre Oțelul și Sepsi, când cele doua s-au înfruntat în sezonul regulat. Sepsi a câștigat cu 3-2 la Galati, iar la Sf. Gheorghe a fost 1-1.

Chiar daca forma celor doua echipe este diametral opusă, e de așteptat ca echilibrul sa planeze asupra acestui meci, mai ales ca niciuna nu a fost darnică cu golurile în acest start de sezon. Oțelul n-a primit gol acasă în acest campionat, în timp ce Sepsi are nevoie disperată de puncte.

Fortuna ofera la pronosticul "Pauza sau final X" pentru Oțelul - Sepsi o cota de @1.62

În Belgia, Genk și Westerlo sunt adversare în runda cu numărul 6. Partida se disputa vineri, 30 august, de la ora 21:45.

Gazdele au început în mare forma sezonul. În primele patru meciuri, pentru ca are o restanta, Genk a strâns 7 puncte și e pe locul 7, dar la trei lungimi de lider. Va primi vizita lui Westerlo cu un moral excelent având în vedere ca vine după trei victorii consecutive.

Genk nu s-a zgârcit deloc cu golurile și, în aceste trei partide câștigate, a marcat nu mai puțin de 9 goluri!

De cealaltă parte, Westerlo e pe locul 2, cu 10 puncte și un meci mai mult disputat decât Genk. Cu toate astea, gazdele par sa își fi ieșit din forma pentru ca vin după doua eșecuri la rând, în care au primit nu mai puțin de 5 goluri!

Fortuna oferă la pronosticul "Genk câștigă cel puțin o repriza" pentru Genk - Westerlo o cota de @1.31

Am jucat acest pariu la FORTUNA!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS FĂRĂ DEPUNERE 50 de Lei!

Obține BONUSUL INSTANT
Oțelul Galați vs Sepsi
Pronostic:
Pauza sau final X
Cota
1.62
Genk vs Westerlo
Pronostic:
Genk câștigă cel puțin o repriza
Cota
1.31
Cota finala: 2.12
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro