Ponturi Pariuri Fotbal Napoli vs Parma

Casa Pariurilor

Napoli și Parma sunt adversare în etapa a 3-a din Serie A. Cele doua formații închid seara de sâmbătă, 31 august, pe stadionul Diego Armando Maradona, cu începere de la ora 21:45.

La prima vedere, duelul poate părea unul disproporționat, având în vedere ca Napoli e campioana din urma cu doua sezoane, în timp ce Parma abia a promovat în Serie A.

cota2.ro

Cu toate acestea, galben-albaștrii au un început mai bun de sezon și spera sa continue pe același trend și în etapa a treia. Parma a obținut doua rezultate mari în primele doua etape. A făcut egal, acasă, cu Fiorentina si, tot pe Ennio Tardini a dat lovitura în runda precedenta, când a câștigat în fata marelui AC Milan, scor 2-1.

O mare contribuție la cele patru un puncte obținute de nou-promovata a avut-o nimeni altul decât Dennis Man, considerat cel mai în forma internațional roman. O veste excelentă pentru noul selecționer al României, Mircea Lucescu având în vedere ca fostul atacant de la FCSB se afla pe lista convocatilor pentru dubla din Liga Națiunilor, cu Kosovo și cu Lituania. Mai exact, Dennis Man a marcat doua goluri în primele doua etape, el fiind omul care a deschis de fiecare data scorul pentru Parma.

Curtat de echipe mari din Italia, inclusiv de Napoli, dar și de echipe din vestul Europei, Man pare sa își continue forma buna din sezonul precedent, atunci când a fost cel mai bun marcator al Parmei, cu 13 goluri.

  • 2 goluri a marcat Dennis Man pentru Parma în primele doua etape de Serie A
  • 5 suturi la poarta a tras atacantul roman în duelurile cu Fiorentina și cu AC Milan

De cealaltă parte, Napoli a avut doua rezultate total diferite în startul de campionat. Mai întâi a pierdut surprinzător la Verona, scor 0-3, după care a obținut o victorie în oglinda, acasă, contra celor de la Bologna. Echipa lui Conte arată astfel ca e vulnerabila în acest debut de sezon ceea ce i-ar putea facilita lui Dennis o noua prestație de senzație.

Casa Pariurilor oferă la pronosticul "Dennis Man șutează la poarta de minim 2 ori" pentru Parma - Napoli o cota de @2.05

Am jucat acest pariu la CASA PARIURILOR! Înregistrează-te online și primești 600 de Lei BONUS!

ÎNCASEAZĂ BONUSUL
Napoli vs Parma
Pronostic:
Dennis Man șutează la poarta de minim 2 ori
Cota
2.05
Cota finala: 2.05
Profit: -7.00
Stake: 7
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro