Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.99

Fortuna

Csikszereda - Metalul Buzău este un meci programat în etapa cu numărul 5 din Liga 2. Duelul se va disputa marți, 3 ianuarie, de la ora 18:00.

Ciucanii au un start senzațional de sezon și, la cum arată lucruri, par mari favoriți să promoveze în premieră în primul eșalon. După primele patru runde, Csikszereda este pe locul 1, cu maximum de puncte și un golaveraj excelent, 12 la 3. Ciucanii au cel mai bun atac din Liga 2, la fel ca CSM Slatina, formația de pe locul 2. Oltenii au însă o apărare mai bună, cu doar 2 goluri încasate.

cota2.ro

Recent, gazdele au mai dat o lovitură. Csikszereda s-a calificat în grupele Cupei României, după ce au reușit o victorie în fața unei echipe de primă ligă, Unirea Slobozia, scor 1-0.

  • 8 goluri a marcat echipa lui Robert Ilyeș în cele trei meciuri jucate acasă în acest sezon

De cealaltă parte, Metalul Buzău nu are un start de campionat prea strălucit. Cumva de înțeles având în vedere că buzoienii abia au promovat în eșalonul secund. Buzoienii au doar un succes în primele patru etape și sunt pe locul 17. Singura victorie a venit împotriva unei alte nou-promovate, CSM Focșani, scor 3-0. Interesant este însă că Metalul Buzău a reușit o surpriză colosală în play-off-ul Cupei României, acolo unde a reușit să elimine liderul din SuperLiga, U Cluj, pe care a învins-o cu 1-0.

Fortuna oferă la pronosticul „1 & peste 1,5 goluri” pentru Csikszereda - Metalul Buzău o cotă de @1.45

Chindia Târgoviște și CS Afumați sunt și ele adversare în runda cu numărul 5 din Liga 2. Partida se va disputa marți, 3 septembrie, de la ora 20:30.

Meciul de pe „Eugen Popescu” este ultimul din etapa a 5-a a ligii secunde. Se anunță o confruntare echilibrată între două echipe care nu au început prea strălucit sezonul. Sunt vecine de clasament, fiecare cu câte șase puncte, și doar golaverajul face diferența.

Chindia este pe locul 14, cu șase puncte, la fel ca Afumați, care e pe 13, dar cu un golaveraj mai slab. 5-5 este golaverajul Chindiei, spre deosebire de 6-4, cel al lui CS Afumați.

Ce-i drept, în acest moment, echipa mai în formă pare echipa gazdă. Chindia are două victorii la rând în campionat, 2-1 cu Șelimbăr și 1-0 cu Ungheni. A fost însă eliminată din play-off-ul Cupei României de nou-promovata Câmpulung.

De cealaltă parte, Afumați e și ea o echipă imprevizbilă. Spre deosebire de Chindia, oaspeții s-au calificat în grupele Cupei, după ce au scos-o la penalty-uri pe Gloria Buzău. În campionat, ilfovenii au obținut 2 victorii și 1 înfrângere (2-1 cu Metaloglobus și 4-2 cu Concordia și 0-1 cu Mioveni).

Fortuna oferă la pronosticul „Peste 1,5 goluri” în Chindia Târgoviște - CS Afimați o cotă de @1.37


Am jucat acest pariu la FORTUNA!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS FĂRĂ DEPUNERE 50 de Lei!

Obține BONUSUL INSTANT
Csikszereda vs Metalul Buzău
Pronostic:
1 & peste 1,5 goluri
Cota
1.45
Chindia Târgoviște vs CS Afumați
Pronostic:
Peste 1,5 goluri
Cota
1.37
Cota finala: 1.99
Profit: -3.00
Stake: 3
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro