Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.93

GetsBet

Jannik Sinner - Daniil Medvedev este șocul din sferturile de finală ale Grand Slam-ului de la US Open. Meciul este programat miercuri, 4 septembrie, nu mai devreme de ora 19:00.

Va fi cea de-a patra confruntare din 2024 între Sinner și Medvedev. Momentan, balanța înclină în favoarea italianului, care conduce cu 2-1. Sinner a câștigat finala de la Australian Open și semifinala de la Miami Open, în timp ce rusul s-a impus în sfertul de finală de la Wimbledon.

cota2.ro

Medvedev conduce însă la general, scor 7-5. Majoritatea succeselor obținute de rus au venit însă când actualul lider ATP nu avea atât de multă experiență. Este interesant faptul că 11 din cele 12 meciuri s-au desfășurat pe hard. Unul singur s-a disputat pe iarba de la Wimbledon, chiar în 2024.

Se anunță însă o partidă disputată având în vedere că ambii au ascendent moral. Sinner vine după titlul cucerit la Cincinnati, iar Medvedev este un fost câștigător de US Open, în 2021.

Argumentul pentru pariul nostru vine din faptul că Medvedev are un parcurs bun la US Open. Până la meciul cu Sinner, rusul a pierdut doar un set, la primul meci, cu Lajovic. În rest, Medvedev s-a impus în minimum de seturi cu Marozsan, Cobolli și Borges.

GetsBet oferă la pronosticul „Daniil Medvedev Să câştige cel putin un set” pentru Jannik Sinner - Daniil Medvedev o cotă de @1.33

Tot miercuri, 4 septembrie, nu mai devreme de ora 19:00, e sfert tare și pe tabloul feminin de la US Open. Beatriz Haddad Maia dă piept cu Karolina Muchova.

Deși în clasamentul WTA e cu 31 de locuri în urma adversarei sale, Muchova este favorită să obțină calificarea în „careul de ași” de la US Open 2024. Cu un singur titlu WTA în palmares, sportiva din Cehia se descurcă bine la turneele de Mare Șlem. Anul trecut a reușit să joace o semifinală la New York, iar anul acesta se prezintă din nou într-o formă foarte bună. Până la ora meciului cu Haddad Maia, Muchova nu a pierdut niciun set în meciurile pe care le-a câștigat, cu Volynets, Osaka, Potapova și Paolini.

De cealaltă parte, deși e pe locul 21 în ierarhia mondială, brazilianca Haddad Maia are moralul zdruncinat. În ciuda unui turneu bun făcut la Cleveland, sud-americanca a pierdut în mod surprinzător finala cu McCartney Kessler.

La US Open 2024, Beatriz Haddad Maia a trecut de Avanesyan, Sorribes Tormo, Kalinskaya, Wozniacki, meciuri în care a pierdut doar două seturi.

  • 2-0 este raportul confruntărilor directe dintre Muchova și Haddad Maia, în favoarea sportivei din Cehia

GetsBet oferă la pronosticul „Karolina Muchova Să câștige” pentru Beatriz Haddad Maia - Karolina Muchova o cotă de @1.45

Am jucat acest pariu la GETSBET! Înregistrează-te și primești un pariu GRATUIT & FĂRĂ DEPUNERE!

Încaseză BONUSUL!
Jannik Sinner vs Daniil Medvedev
Pronostic:
Daniil Medvedev Să câştige cel putin un set
Cota
1.33
Beatriz Haddad Maia vs Karolina Muchova
Pronostic:
Karolina Muchova Să câștige
Cota
1.45
Cota finala: 1.93
Profit: 7.44
Stake: 8
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro