Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.81

Casa Pariurilor

Portugalia și Croația sunt adversare în prima etapă din Liga A - Grupa 1 a UEFA Nations League. Duelul va avea loc la Lisabona, joi, 5 septembrie, de la ora 21:45.

Portugalia a avut un parcurs bun la Campionatul European. Cristiano Ronaldo & Co. le-au învins pe Cehia (2-1) și Turcia (3-0), dar au pierdut cu Gerogia (0-2). În optimi, lusitanii au avut emoții, dar s-au calificat după ce au trecut de Slovenia la loviturile de departajare. Norocul naționalei lui Roberto Martinez s-a terminat în sferturi, acolo unde, tot la penalty-uri, Portugalia a fost învinsă de Franța.

cota2.ro

De cealaltă parte, Croația a făcut un turneu final dezamăgitor având în vedere că la WC 2018 și la WC 2022 a terminat pe locurile 2, respectiv 3. Modric & Co. au fost eliminați încă din grupe. „Dalmații” au pierdut cu Spania (0-3) și au făcut egal cu Albania (2-2) și cu Italia (1-1). La precedentul European, croații au reușit să ajungă măcar până în optimi.

Amânouă naționalele sunt două echipe ofensive, drept dovadă și numărul de cornere pe care l-au înregistrat în ultimele meciuri.

  • 17 cornere au fost în precedentul meci Portugalia - Croația (1-2), un amical disputat în luna iunie
  • peste 8,5 cornere au fost în ultimele 7 meciuri jucate de lusitani

Casa Pariurilor oferă la pronosticul „Peste 8,5 cornere” în Portugalia - Croația o cotă de @1.50

În Liga A - Grupa 4, de la ora 21:45, Danemarca primește vizita Elveției. Meciul este programat să se dispute pe Parken din Copenhaga.

Pentru nordici acesta va fi primul meci după ultimul eșec de la Euro 2024, când au pierdut cu Germania, scor 0-2. A fost o partidă disputată în faza optimilor, în care danezii au avut parte de mult neșansă. Spre deosebire de alte turnee finale, Danemarca n-a impresionat. A ieșit din grupe făcând trei egaluri și marcând doar două goluri în meciurile cu Serbia, Anglia și Slovenia. Cu toate acesta, pe teren propriu se descurcă bine. A înscris în opt din ultimele zece meciuri disputate pe teren propriu și a câștigat opt dintre acestea.

De cealaltă parte, reprezentativa „Țării Cantoanelor” a înscris în opt din ultimele zece partide disputate în deplasare și a ratat prezența în semifinalele lui Euro 2024 după ce a pierdut la loviturile de departajare în fața Angliei. La Campionatul European, Elveția a fost una dintre surprizele plăcute. A terminat fără înfrângere grupa și a bătut-o pe Italia în optimi cu 2-0.

Cum spuneam, elvețienii joacă bine pe teren străin acolo unde au suferit doar două înfrângeri în ultimele zece meciuri. Dar trebuie meționat că au înscris doar cinci din ultimele zece partide disputate pe teren advers.

Danemarca și Elveția au jucat un meci amical în primăvară, încheiat la egalitate, scor 0-0.

  • 5 din ultimele 7 meciuri directe Danemarca - Elveția s-au terminat cu mai puțin de 2,5 goluri marcate

Casa Pariurilor oferă la pronosticul „Sub 3,5 goluri” în Danemarca - Elveția o cotă de @1.21

Am jucat acest pariu la CASA PARIURILOR! Înregistrează-te online și primești 600 de Lei BONUS!

ÎNCASEAZĂ BONUSUL
Portugalia vs Croația
Pronostic:
Peste 8,5 cornere
Cota
1.50
Danemarca vs Elveția
Pronostic:
Sub 3,5 goluri
Cota
1.21
Cota finala: 1.81
Profit: 4.05
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro