Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.92

Fortuna

Țara Galilor și Turcia sunt adversare în Grupa B4 din UEFA Nations League. Partida are loc vineri, 6 septembrie, de la ora 21:45. Cele două naționale sunt favoritele principale ale grupei din care mai fac parte Muntenegru și Islanda.

Se anunță un meci deschis și echilibrat în același timp, chiar dacă în ultimele luni otomanii au arătat o formă mai bună. Britanicii speră să spele rușinea ratării prezenței la Euro 2024, turneu final la care nu s-au calificat în urma barajului. În grupa preliminară, Wales a terminat pe locul 3, după Turcia și Croația. Totul a mers prost pentru galezi după ce au pierdut finala cu Polonia. Au urmat meciuri amicale dezastruoase, 0-0 cu Gibraltar și 0-4 cu Slovacia. În ultimele șase meciuri, britanicii au bifat doar un succes, scor 4-1. De atunci, Țara Galilor nu a mai marcat deloc. Speră să schimbe acest lucru fostul atacant Craig Bellamy, cel care a fost numit selecționer în locul lui Rob Page.

cota2.ro

De cealaltă parte, turcii au un moral mult mai bun. Au ajuns până în sferturile de finală ale Campionatului European la care fotbaliștii lui Montella au fost învinși în grupe doar de Portugalia, scor 0-3. În rest au bătut Georgia cu 3-1 și Cehia cu 2-1. În optimi au trecut de Austrai 2-1, dar au ratat prezența în careul de ași după 1-2 cu Olanda, pe care au condus-o cu 1-0. Turcia este o nou-promovată în Liga B după egalul 3-3 cu Luxemburg în meciul decisiv.

Ce am remarcat la ultimele partide ale turcilor este numărul mare de cornere care se acordă, ceea ce ne arată cât de deschis joacă otomanii.

  • cel puțin 9 cornere s-au acordat în ultimele 7 meciuri disputate de Turcia
  • cel putin 9 cornere s-au acordat în 3 din cele 4 meciuri jucate de Wales în acest an
  • 17 cornere au fost în total în dubla Turcia - Țara Galilor din preliminariile lui Euro 2024

Fortuna oferă la pronosticul „Peste 8,5 cornere” în Țara Galilor - Turcia o cotă de @1.50

Slovenia și Austria sunt adversare în grupa a 3-a din Liga B. Meciul de la Ljubljana e programat vineri, 6 septembrie, de la ora 21:34, pe stadionul Stozice. Meciul va fi arbitrat de o brigadă românească avându-l la centru pe Radu Petrescu.

Slovenia vine după un Campionat European extrem de bun în care nu a pierdut deloc în timpul regulamentar. În grupă a făcut egaluri cu Danemarca, Serbia și Anglia, dar s-a oprit în optimi, acolo unde a fost eliminată la loviturile de departajare de către Portugalia.

Un parcurs mai mult decât onorabil la Euro 2024 l-a avut și Austria, care, surprinzător, a reușit să câștige grupa cu Franța, Olanda și Polonia. Austriecii au pierdut însă în optimi, deși porneau cu prima șansă în fața Turciei. Naționala semilunei s-a impus atunci cu 2-1.

  • 3 întâlniri au avut loc până acum între Slovenia și Turcia. Niciodată nu s-au marcat mai mult de 3 goluri
  • 1 singur meci a avut Slovenia în 2024 cu mai mult de 3 goluri, amicalul cu Malta, scor 2-2
  • 1 singur meci oficial a avut Austria cu peste 2,5 goluri în 2024, victoria de la Euro, cu Olanda, scor 3-2

Fortuna oferă la pronosticul „Sub 3,5 goluri” în Slovenia - Austria o cotă de @1.28


Am jucat acest pariu la FORTUNA!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS FĂRĂ DEPUNERE 50 de Lei!

Obține BONUSUL INSTANT
Țara Galilor vs Turcia
Pronostic:
Peste 8,5 cornere
Cota
1.50
Slovenia vs Austria
Pronostic:
Sub 3,5 goluri
Cota
1.28
Cota finala: 1.92
Profit: -6.00
Stake: 6
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro