Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.01

GetsBet

Olanda și Bosnia & Herțegovina sunt adversare în prima etapă din UEFA Nations League, Liga A - Grupa 3. Partida de la Eindhoven e programată sâmbătă, 7 septembrie, de la ora 21:45.

Olanda vine după un turneu final de Campionat European extrem de reușit. „Portocala mecanică” a fost foarte aproape să joace finala cu Spania, dar a ratat prezența în ultimul act după ce a luat golul de 1-2 în prelungirile semifinalei cu Anglia. Și la World Cup 2022 batavii au avut o prestație solidă. Au ajuns până în sferturi, acolo au fost eliminați de cea care avea să fie campioană mondială, Argentina, la penalty-uri.

cota2.ro

Și în precedenta ediție de Nations League Olanda s-a descurcat bine. A jucat finala mică, pe care a pierdut-o însă cu Italia, scor 2-3. Cel mai periculos om al gazdelor rămâne Cody Gakpo, unul dintre golgheterii Euro 2024, cu 3 reuşite în 6 meciuri.

De cealaltă parte, Dzeko & Co traversează o perioadă dezastruoasă, ajungând la 6 înfrângeri consecutive în toate competiţiile, încasând 15 goluri. Astfel e de așteptat ca oaspeții să îi facă greu față „portocalei mecanice”, mai ales că diferența de valoare e uriașă. Bosniacii au un lot cotat la 130.000.000 de euro, de șase ori mai ieftin decât cel al olandezilor. Cel mai scump batav este Xavi Simons, evaluat la 80.000.000 de euro.

  • 2 meciuri directe s-au jucat până acum, ambele în 2020, în UNL: 0-0 la Zenica și 3-1 la Amsterdam

GetsBet oferă la pronosticul „1 solist & sub 4,5 goluri” în Olanda - Bosnia & Herțegovina o cotă de @1.51

Un alt meci extrem de interesant este cel dintre Georgia și Cehia, din Liga B - Grupa 1. Ambele formații vin după o participare la Campionatul European din Germania. Duelul va începe mai devreme, la ora 19.00.

Gruzinii au reprezentat una dintre surprizele plăcute de la Euro 2024. Georgia a ajuns până în optimi, acolo unde s-a oprit pentru că a dat peste cea care avea să câștige turneul final, Spania. Ibericii s-au impus cu 4-1, chiar dacă gruzinii au condus cu 1-0.

Gerogia a ajuns la Euro după ce a câștigat grupa de Nations League și după ce a trecut de baraj, ceea ce arată că tratează cu mare seriozitate competiția. Se bazează în continuare pe cele trei vedete, Kvaratskhelia, care a rămas la Napoli, Mikautadze, care s-a transferat la Lyon și Mamardashvili, care a semnat cu Liverpool.

Cehia a ratat calificarea în optimile lui Euro 2024 după ce a pierdut meciul decisiv cu Turcia, scor 1-2. Cehii au acuzat atunci arbitrajul lui Istvan Kovacs, care a acordat cele mai multe cartonașe galbene din istoria turneului final. Interesant e că Georgia și Cehia au fost adversare și la Euro 2024. Acolo s-a terminat nedecis, scor 1-1. A fost singura confruntare din istorie între cele două naționale.

  • 13 meciuri la rând cu gol marcat au gruzinii
  • 10 meciuri la rând cu gol marcat are Cehia

GetsBet oferă la pronosticul „Peste 1,5 goluri” în Georgia - Cehia o cotă de @1.33


Am jucat acest pariu la GETSBET! Înregistrează-te și primești un pariu GRATUIT & FĂRĂ DEPUNERE!

Încaseză BONUSUL!
Olanda vs Bosnia & Herțegovina
Pronostic:
1 solist & sub 4,5 goluri
Cota
1.51
Georgia vs Cehia
Pronostic:
Peste 1,5 goluri
Cota
1.33
Cota finala: 2.01
Profit: -7.00
Stake: 7
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro